Less på det här!

Blev lite nedstämd och ledsen idag, efter att jag fått information om strålningen i korta drag. Strålförberedelserna börjar redan imorgon med att jag ska göra CT, som jag mår så dåligt av. Dessutom måste det tatueras in prickar på mig, så de vet att det strålas på exakt samma ställe varje gång. Det känns inte superkul. Kommer ju inte direkt vara så fint med prickar överallt, dessutom kommer det att göra ont.

Det har hänt många roliga saker idag annars, men just nu är jag bara less och arg. Egentligen skulle jag haft min sista behandling nästa vecka, för att sedan vara frisk. Men jag är inte det. Det är bara jobbigt. Vill hem nu och slippa sjukhus, slippa smärta, och bara återgå till livet jag hade.

Vickan och Ludde kom och muntrade upp mig, vi gick ner till lekterapin.

En sak jag blir överlycklig av är iallafall det här vädret. Älskar snö! Jag har längtat efter att få komma ut hela veckan, men det är väldigt svårt när man sitter fast i en droppställning. Men jag och Vickan fick en idé. Vi kopplade på droppställningen på en rullstol, som vi gjorde i somras. På så sätt kunde jag ändå ta mig ut! Jag ville ut på utflykt, så vi gick till en pizzeria. Och om jag hade kul? Det var helt klart höjdpunkten på min vecka!

Gillar