Kokpunkten

Har precis kommit hem efter en låååååång dag på Kokpunkten. Ni minns badet, i Västerås, som jag och Cissi var på för ett tag sedan?! Idag åkte jag dit med Max, en av mina bästa vänner från nian. Tyvärr hade vi helt tappat kontakten så det var jättekul att träffa honom igen. Egentligen skulle Vickan också ha följt med, men hon mådde tyvärr dåligt och stannade hemma.

Vid 8 skjutsade pappa ner mig till centralen där jag träffade Max. Sedan var det bussresa en bra bit innan vi var framme. Idag var det inte alls lika mycket folk som sist. Det var verkligen supersskönt att slippa de långa köerna. Och hissnyckeln var det inte heller något problem med.

Vi badade från klockan tio till halv sex, så jag var verkligen helt slut efteråt. Var inte hemma igen förrän närmare nio, så jag kommer sova gott inatt haha.

Imorgon är det ju som sagt dags för den ena av två röntgen. Kommer få kontrast båda gångerna, vilket jag mår superilla av, alltså nästan så att jag spyr. Dessutom har jag världens klaustrofobi, och bättre blev det inte när jag fastande i den, och låg där i 2,5 timme. Hoppas på bättre lycka denna gång.. Är väldigt nervös och spänd inför imorgon, men det känns skönt att det är ett tag kvar tills jag får reda på svaret.

I brist på bilder fick det bli en Rocky-bild idag igen!

Gillar

Kommentarer

Susanne
,
Lycka till imorgon, fina Saga! 🌟
Anki
,
Ska tänka på dig imorgon, kram
Gunnar
,
Lycka till idag .
Malin
,
Styrkekramar❤styrkekramar❤bamsekramar❤bamsekramar❤kram❤kram❤kram🐻