Klättring på raukar

Idag har det varit en mindre bra dag. Har verkligen varit extremt trött. Säkert tagit fem powernaps idag. Då snurrar verkligen tankarna igång. Är det för att tumören börjat växa igen?! Det var ju exakt så min kropp reagerade hösten 2015 när den växte som mest. Ja, jag kan inte hjälpa att jag tänker så. För det är ju sannolikt att det skulle kunna hända. Å andra sidan så har jag jobbat otroligt mycket på sistone utan mycket vila. Och nu när man är på semester väljer kroppen att slappna av. Vi hoppas på det!

Idag åkte vi iallafall till Gotlands blåa lagun, ett jättefint kalkbrott. Egentligen såg det nästan exakt ut som Trollsjön i Tierp, något större kanske. Kommer ni ihåg när jag var där förra sommaren?! Idag gömde sig solen dock väldigt mycket, så där låg vi inte länge. Kanske lika bra eftersom vi alla är lite småbrända sedan gårdagen.

Vi åkte sedan ut på Fårö, som är en närliggande liten ö här. Där kollade vi på lite raukar. Riktigt häftigt. Klättrade på dom gjorde vi också. Och för er som blir helt förskräckta, jag googlade innan för att veta att det var tillåtet haha. Ja, sen blev det lite thaimat och sedan hem igen. Hade önskat att vi kunnat gjort lite mer på Fårö när vi ändå var där, men som sagt så var jag ju så otroligt trött idag.

Gillar

Kommentarer

Gittan
,
Älskade Saga ❤️❤️ Förstår att dina tankar går igång direkt. Den stressen du ständigt lever med tar ju naturligtvis också massor av energi. Håller alla tummar och tår att det är för ditt nuvarande "tempo". Ha det gott o njut av Gotland, tänker på dig massor ❤️❤️Kram💪🏼💪🏼
sophia
,
Jag är säker på att det är ditt höga tempo 😉 som gör dig trött. Jag reagerar likadant när jag får semester!! Passa på att vila nu och tänk inte för mycket! Kram!!
J-Å
,
Jag tror också att det kan vara ett lite för överdrivet tempo (även om jag förstår att du önskar hålla ett högt tempo). Mycket kraft går ju åt för kroppen när den ska bekämpa och försöka driva ut cancern. Det är ju bra att du är aktiv, men vila emellanåt är lika viktigt. Det där fixar du. Kram <3
Anja
,
Vila när Du känner att det behövs. Ge järnet när det känns okej. Fast detta gör Du ju redan! Din blogg är så jäkla bra! Kul och läsvärd och många fina bilder. Din berlock skall jag beställa. Jättefint smycke. Du har talang. (FUCK CANCER-armbandet har jag redan.)