Kärlek

Idag har dagen gått åt till att planera fotbollskursen, som jag och Vickan snart ska ha. Börjar bli lite nervös, för som ni vet så är jag inte den som gillar att stå framför folk. Känns iallafall mycket bättre nu när vi har planerat, har liksom fått lite mer koll nu, och känner mig rätt säker på vad jag ska säga. Det roliga är att jag hade vägrat detta för några månader sedan. Men jag tycker att det är roligt att utmana mig själv lite ändå.

Sedan kom Alvisen hit. Alltså det var så länge sedan vi sågs. Riktigt härligt att träffas igen. Vi har grillat, gjort hallonpaj, och chillat i soffan haha.

Nu sitter vi framför TVn och kollar på live-konserten från Manchester. Tror alla här vet vad som hände för några veckor sedan. Usch vad det rörde i hjärtat. För att samla in pengar till alla drabbade så gick flera stora artister ihop och anordnade en konsert. Alltså så himla fint! Sitter här med tårar i ögonen och bara ryser. Även fast världen drabbas av massa ondska, så är det fint att se hur vi möter det med kärlek!

Gillar

Kommentarer