KAOShår

Idag blev det en chilldag. Kommer inte ihåg senast jag bara låg hemma och slappade. I våras såg ju en vanlig dag ut ungefär såhär. Ligga hemma och typ göra ingenting. Kan inte riktigt säga att jag saknar det dock, blir ju så rastlös. Men tror faktiskt att jag behövde en vilodag, för att orka med kommande dagar.

Kan ju också lite ledsamt inflika att jag fått mer smärtgenomslag dessa veckor än innan. Det kan bero på att jag har börjat röra på mig lite mer men också det mest sannolika, det vi inte vill ska hända. Såklart sätter det igång tankarna, men jag måste ändå berömma mig själv över att jag faktiskt inte har lagt ner alldeles för mycket tid och energi på oro. Det finns så mycket annat att tänka på just nu. Dessutom så kommer mina tankar ändå inte att förändra situationen.

Och hurni! För er som missat, så sändes Arons sommarprat i P1 radio idag. Tycker alla ska gå in och lyssna på världens mest inspirerande människa. Här kan ni lyssna!

Den här bilden tog jag igår, och som ni ser så är mitt hår KAOS haha! Okej, det ser ju såklart lite bättre ut när jag har kammat ner det, men i nuläget så ser mitt hår verkligen inte bra ut! Så nu behöver jag lite tips! Vad ska jag göra med mitt hår?

Gillar

Kommentarer

Anki
,
Fortsätt berömma dig du är en fantastisk tjej!!!! Kram
Anja
,
Du ska, i alla fall, fortsätta med Din korta frisyr. Du passar såååå bra i den!
Sara
,
Åh, hörde hans sommarprat igår och då tänkte jag på dig. 😊
Jacob
,
Jag råder dej att inte göra något särskilt med håret. Låt det bara växa och leva sitt eget liv. Det är bara ett tecken på att du mår bra. Jag tycker INTE att det ser så fult ut. Tvärtom. Jag har också hår som står åt alla håll och trivs riktigt bra med det. Jag har t.o.m. samma typ av självfall, ofärgat och vaxfritt. Att fortsätta spara ut håret är bra sätt att visa att cancern INTE har vunnit. Kill cancer!
Pias
Pias,
Hej söta Saga! NEEEJ, gör inget drastiskt med frisyren, så fin, även när den är lite 'punkig'. Du klär i kort hår. Jag läser o tänker så ofta på det du skriver, klokt mänskligt och modigt. Det stannar liksom kvar. Tack för att du delar dina tankar. Du skrev tidigare ett inlägg om skolan, dina tvivel... som någon av dina läsare skrev, du kan alltid i framtiden ändra inriktning, läsa till, komplettera. Vill önska dig en skön avkopplande resa, hoppas att vädergudarna är med er. Hursomhelst Norge är fint i alla väder ,-)
nouw.com/pias