Kan tiden sakta ner?!

Började dagen med att åka till Therese, tjejen jag gjorde mina fransar hos för ett tag sedan. Idag fixade jag mina naglar. Kände att de skulle gå sönder om jag inte gjorde något med dem. Är iallafall väldigt nöjd. Alltid lika trevligt att komma dit, hon är supersnäll.

Efteråt åkte jag och Ludde till Gränby och kollade runt lite. Ludde behövde lite kläder till Island, och jag letade efter ett stativ till min kamera, så att jag kan få fina foton på norrsken. Vi hittade jacka, mössa, och skor till Ludde, något stativ fick vi dock inte med hem.

Ludde åt middag med oss idag också, vilket var väldigt trevligt. Vi träffas ju tyvärr inte så ofta längre, nu när han har flyttat till en egen lägenhet. Jag tycker att det är så skönt att prata med Ludde. Vi har ett väldigt starkt band mellan oss, vilket jag är mycket tacksam över.

Insåg också att det är 1:a Mars idag. Det var väl nyss nyår?! Kan tiden sakta ner lite, hinner inte med!

Jag är faktiskt lite stressad över vad jag ska packa med mig till Island. Har ingen aning om vad som är viktigt att ha med. Om det finns någon här som har varit på Island, får ni jättegärna tipsa om vilka nödvändiga grejer man behöver. Skulle verkligen uppskattas!

Kram på er!


Och såklart ska den här korven alltid vara med.

Gillar

Kommentarer

Malin
,
Styrkekramar❤bamsekramar❤kram❤kram❤kram
Anna
,
Hej! Vi fick 50cm snö i söndags så just nu är det snö och minus grader. Ta med regn kläder vädret skiftar snabbt här. Hoppas ni kommer ha det fantastiskt här på Island! Anna
karin
,
Var på Island och Färöarna för ett par år sedan. Under en dag kan det vara alla väder, regn, snö sol, storm. Ta med regnkläder, vantar, långkalsonger, baddräkt, varm tröja och solglasögon. Jag önskar att du får en lika trevlig och händelserik resa som jag hade. Karin
Karin
,
Håller med ovanstående om regnkläder å underställ. Vindtät jacka å bra skor - kängor som klarar massa regn och så. Solglasögon å badkläder 😊 Njut av resan!