Kan inte vänta

Idag startade dagen tidigt då mamma kom in och väckte mig redan vid klockan 10. Varför jag skulle upp så tidigt var för att jag bett mamma om hjälp att hålla en bra dygnsrytm. Denna morgon frestade dock sängen rätt mycket, det värkte till och med i kroppen för att jag är så trött. På något jäkla sätt lyckades mamma få upp mig ur sängen iallafall då hon ville käka frukost tillsammans med mig. Så frukost blev det och efter det har jag typ lite minnesluckor över vad som hände mellan klockan 11-13 haha. Det högst troliga är nog att jag småstädade lite samt höll på med datorn. Runt 13 pratade jag i telefonen med en kompis och efter ett tag började jag gäspa helt hysterisk. Alltså varje jäkla mening jag sa bestod av en gäsp och då överdriver jag inte ens. Inom loppet av fem minuter hade jag nog säkert hunnit med att gäspa 30 gånger, och nej, jag skämtar inte haha. Mamma kom in och "skällde" lite på mig och citerade mig "Lyssna på kroppen!" haha. Så, jag sade hejdå till min vän och gick och lade mig i sängen för att vila lite.

Jag slöt ögonen och efter en minut hoppade medicin-alarmet igång. Sedan hann jag knappt lägga huvudet på kudden innan nästa grej, HSV ringde. Ett kort samtal bad jag henne om men det slutade med att vi pratade i minst tjugo minuter. När jag hade lagt på somnade jag på direkten. Tänkte att jag åtminstone kunde hinna med att sova i typ 20 minuter, men nej. Det blev bara max fem minuter då min kompis Johanna knackade på dörren. Jag visste ju såklart att hon skulle komma men misstog mig helt på tiden. Så min powernap blev denna dag inte sådär jättelyckad.

Det var så länge sedan jag och Johanna träffades sist då hon efter högstadiet flyttade uppåt i landet för att gå gymnasium där. Vi hade därför väldigt mycket att ta ifatt och babblade på. Vi hade det superbra och satt och fika med bullar och andra godsaker. Efter ca 1,5 timme började ögonlocken bli vääääldigt tunga och gäsparna kom tillbaka. Det var svårt att missa att jag var trött och Johanna fatta viben direkt. Hon sa att hon skulle dra sig hemåt och att hon tyckte jag skulle vila lite.

Hann inte ens säga hejdå till Johanna innan nästa besök kom. Det var mina två mostrar och min mormor, vi hade bestämt att träffas allesammans för en liten tjejkväll. Vi (dom) lagade god mat, sedan åt vi maten och efter det gick alla ut på promenad förutom jag och min ena moster. Vi behövde en vilopaus och låg därför i min säng och kollade på youtubevideos. När resten av gänget kom tillbaka från promenaden hoppade de in i bastun på en gång medan jag och Åsa behöll våra platser i min säng haha. Eftersom jag aldrig hann vila tidigare somnade jag. Tänkte att en kort powernap kunde vara bra så att jag blev lite piggare. Men en kortis blev det inte haha, missade resten av kvällen och vaknade inte förrän dom tog på sig jackorna och skulle köra hemåt.. Sämst men han vara med ett tag iallafall.

Och så avslutar vi detta inlägg med något som gjort och gör mig så himla glad. Kommer ni ihåg att jag fick följa med på min mosters ultraljud i början av December?! Då fick vi reda på att han skulle komma i April, och oj vad det kändes som evigheter. Om jag ska vara helt ärlig så tvekade jag på om jag verkligen skulle överleva så länge, jag tvekade på om jag skulle hinna träffa honom. Men här är jag ju, och trots att mitt tillstånd försämrats rätt mycket så är jag ändå så imponerad över att min kropp orkar så mycket som den gör fortfarande. Nu när de inte är så långt kvar tills han kommer är det nästan svårare att vänta, är så otålig. Men snart så, snart kanske jag får ligga och mysa med lilla mini, som jag längtar!! <3

Gillar

Kommentarer

Ulla B
,
Bebisar och hundar och katter är underbart mysigt. Så fnt att ha en bebis att längta till! Kram.
Carola Salén
,
Det är inte lätt att vända dygnsrytmen, förstår att du har det kämpigt eftersom du dessutom sover dåligt p.g.a smärtor. Så roligt att du snart kommer att kunna gosa med lillbebisen, min brorson fick en liten Rut för 4 veckor sedan och hon är helt underbar. Hoppas du får en fin söndag raring. Stor varm kram till dig Krigarprinssesan 👑💖💋
Helén
,
💛❤️💛
Malin, 91:a
,
Vilken lycka att få träffa bebben när han kommer ☺️ Han kommer garanterat bli överöst med Saga-kärlek 😊 Massor med kramar till dig! ♥️
sandrakarlssons
sandrakarlssons,
carina
,
All kärlek till dig Saga! Hoppas du får en riktigt fin dag!
Malin
,
❤️
Annika
,
Hej Saga! Första inlägget sedan jag började läsa din blogg när det stod om dig i UNT. Som många andra imponeras jag av din klokhet och mognad. Men så är det väl, vi mognar snabbare när vi måste... Har fått följa din tuffa kamp med att acceptera cancern, nu skriver du allt oftare om hur du tänker kring den tid du har kvar. Hoppas det underlättar din tillvaro. Allt gott til dig denna söndag!
Malin
,
Varma kramar till dig finaste Saga❤❤❤
Lillan
,
Hej Saga, har haft besök av mitt barbarn idag hon heter också Saga. Ni lika fina båda två, kram ❤️❤️
Lillan
,
Ni är lika fina båda två skulle det stå🙀
Gittan
,
vilken lycka med en liten bebis🙏🏼❤️❤️❤️❤️