Kalas och fix

Gissa vem som utnyttjade sin sovmorgon och sov till 12. Hehe, jo jag. På något sätt blir jag arg på mig själv för att jag inte går upp tidigare och tar vara på dagen. Men jag kände att jag verkligen behövde den där sömnen. Så jag kände mig iallafall hyfsat utvilad när jag gick upp.

Sedan kom pappa och resten av familjen och hämtade mig då vi skulle på kalas. Duktiga jag hade ju varken sminkat eller klätt på mig. Tillslut kom vi iväg, efter att jag hade stressat hur mycket som helst. Det är min bonuskusin Rasmus som fyller 16 år idag. Det bjöds på godfika, och sedan skjutsade pappa mig, Jackie och Joel till mamma igen.

Imorgon fyller mami år! Så ikväll har vi förberett för kalaset imorgon. Bakat chokladbollar, drömmar, och fixat mat. Sedan har vi städat lite också. Önskar att jag kunde ge min mamma allt i hela världen, för hon är värd allt! Helt fantastisk är hon.

Strålningsområdet är otroligt rött nu, och det gör ganska ont. Tydligen är det så att när det väl börjar synas så blir det värre ganska snabbt. Enligt doktorn så kommer min hud vara som värst 2 veckor efter avslutad behandling. Snart får jag säga bye till mina tajta jeans, det gör ont att ha tajta byxor vid området. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig haha. Vill ju inte gå runt i mjukisar varje dag liksom. Önskar jag kunde visa er hur rött det är, men är inte jättesugen på att visa upp min rumpa här! Hoppas ni förstår. ;)

Gillar