Julen är nära!

Idag har det varit en händelserik dag. Strålning som vanligt, och sedan provtagning och läkarsamtal på Bonken (barnonkologen). Har dessutom fått ännu ondare i min fot, så där blev vi kvar i tre timmar och väntade på svar från smärtteamet. Så himla jobbigt att det ska vara sådan underbemanning. Efter den långa väntan kom de iallafall fram till att jag kan öka medicinerna ytterligare lite till. Om det ändå inte räcker kan jag få epidural, men då är jag tvungen att ligga inne och det har jag ingen lust att göra.

Imorse när jag skulle kliva in i bilen råkade jag slå i huvudet. Det gjorde inte särskilt ont, men det var liksom droppen. Så jag började faktiskt gråta, är så less på att ha ont! Jag är inte stark hela tiden, och ibland blir det bara för mycket för mig med.

Vi åkte till Gränby, jag och mamma, för att köpa några julklappar och kläder till julafton. Det var inte bara vi som gjorde det, utan det var smockfullt! Fick allt hittat iallafall, så det var superskönt! Idag förberedde vi dessutom en överraskning till julafton. Vill dock inte avslöja vad det är, då jag kanske inte mår tillräckligt bra den dagen för att kunna genomföra det.

På vägen hem hämtade vi upp Cissi, då vi ville fira lilla julafton tillsammans och byta julklappar. Nu bakar vi pepparkakshus och har det mysigt. Så kul att Cissi blev så glad över sina julklappar. :)

Idag skulle Isabell blivit 17 år, och det är så jävla orättvist att hon inte fick bli det. Jag saknar henne så det gör ont! Idag besökte vi hennes grav, vi tände ljus och lämnade blommor. Fy fan vad jag hatar cancer! Jag sänder styrkekramar till Isabells familj och vänner, tänker extra mycket på er idag!

Idag var jag och 9 andra cancersjuka barn med i en artikel i Aftonbladet. Det blev en väldigt röranade och bra artikel, ni hittar den här.

Gillar

Kommentarer

J-Å
,
Hoppas att du får världens Superjul i år!
Isolen
,
Himla fint reportage i Aftonbladet!
emmafelsing
emmafelsing,
riktigt fin blogg!
nouw.com/emmafelsing
Malin
,
Styrkekramar❤
livsförändringar
livsförändringar,
Otroligt gripande artikel!
nouw.com/livsförändringar
Gun karlsson
,
Styrkekramar till dig finaste Saga❤God Jul🎅Hoppas julen blir bra trots allt🎅Tänker på dig ❤ Kämpa på ❤
Kerstin
,
Fin artikel. Fin bild på Dej. Hoppas Du får en bra jul med dina nära!
God Jul Saga! Du är en glädjespridare. Styrkekramar.
Clara Edvinsson,
Det var så otroligt fint! Stor kram och en riktigt GOD JUL <3
www.claraedvinsson.se
Lisa
,
❤️❤️❤️