Jakten fortsätter

Onsdag 17/1

Igår var Cissi gullig och tog ledigt från skolan för min skull. Vi ville nämligen hitta på något roligt tillsammans. Jobbigt blev det dock när vi skulle bestämma vad vi skulle hitta på, min fantasinivå är ju tyvärr inte den bästa haha. Efter ett tag knäckte Cissi idén att vi kunde åka till Stockholm. Bara en mysig chilldag i huvudstaden, lite shopping och god mat med Cissi, det tackar man ju inte nej till.

Så runt lunchtiden tog vi ett vi ett tåg mot centralen. När vi kom fram började vi med att försöka få i oss någon mat. Det blev en mindre graciös lunch på Burger King på centralen, mitt bland alla springande människor. Behövde verkligen få i mig något snabbt så inte energin skulle svikta, så det blev första bästa och trots att det verkligen inte hade kunnat blivit mer "omysigt" så var jag riktigt nöjd haha, var så så hungrig nämligen haha.

Sedan gick vi upp mot shoppinggatorna och bara strosade runt ett tag. Riktigt grymma reor ute just nu, och det var riktigt svårt att inte bli frestad. Men kameran som jag nämnde för några dagar sedan att jag vill köpa, är ju väldigt dyr, vilket inte får mig att vilja kasta iväg pengarna just nu haha. Så ja, sträng fick man försöka vara även fast jag inte är så bra på det. Ett par unicorn-tofflor fick iallafall följa med hem (och lite till hehe). Det bara låg där och skrek på mig med den stora realappen, de var mina för 45 kr, då kunde inte Saga låta bli..

Vi båda var inte sådär jättesugna på mat men ändå väldigt hungriga, vilket gjorde det väldigt svårt för oss att komma överens om något att äta. Tillslut enade vi oss om italienskt och satte oss på en restaurang som heter Flames. Åt en magisk pestopasta, och Cissi carbonara. Vi båda gick därifrån grymt nöjda och mätta. Så hett tips om ni befinner er i innerstaden, grym mat.

När vi kom till Uppsala igen så följde jag med Cissi hem för att hänga lite med extrafamiljen. Vi hade köpt med supergoda donuts som vi satt och mumsade på allihopa. Blev en hel del snack och när klockan var halv tolv var jag tvungen att slita mig därifrån. Vi hade dock säkert kunnat fortsätta hela natten, hade verkligen så mycket att prata om haha.


Torsdag 18/1

Under gårdagens vistelse i Stockholm lyckades jag samtidigt som jag var där deala till mig en kamera på blocket. Har bestämt mig för att det blir en Canon Powershot G7 X Mark 2, ja, en sådan ni alla tipsat om och som jag har förstått ska vara bäst när det gäller vloggar efter att ha googlat en massa. Fastnade verkligen för den och har nu kollat på hundratals recensioner på youtube haha. Jag var iallafall överlycklig över min affär och hon jag köpte den av skulle skickat den redan igår. Gissa vem som väntade ivrigt på att den skulle komma!! Men.. så fick jag ett sms av henne idag där hon berättar att hon nu hade sålt den till någon annan istället trots att vi redan påbörjat våran affär. Dette ledde till en riktigt less och besviken Saga..

På grund av detta, och det dåliga utbudet av kameran på blocket bestämde jag mig för att jag ska köpa en ny istället så att jag slipper allt krångel. Jag menar, tänk hur jäkla mycket jag kommer använda den?! Ambitionen finns verkligen, onödigt att vänta länge och inte ta vara på den. Därför åkte jag idag in till MediaMarkt för att köpa den, skittaggad. Mindre glad blev jag när jag kom dit och fick nyheten att den inte fanns i lagret.. Så typsikt, jag som verkligen hade ställt in mig på att få hem den idag.. Så kan väl inte säga att min kamerajakt inte går sådär jättebra tyvärr, därför tänker jag att jag kan chansa och efterlysa kameran här. Är det någon som äger en Canon Powershot G7 X Mark 2, och skulle vilja bli av med den så har ni köparen här haha. Maila mig till saga.lundin@live.se

Ledsen åkte jag från MediaMarkt, men som tur lyckades jag bli av med den känslan rätt så snabbt. Träffade nämligen mina kompisar Angelica och Aya på Gränby. Vi träffades över en fika och myste. Gissa vem som blev överlycklig över att se att de fanns semlor att välja på haha! Inte bra att det börjar bli sådana tider igen, kommer ni ihåg förra året?! Frossade ju säkert i mig 30 stycken förra året utan att överdiva, älskar, och då menar jag ÄLSKAR verkligen semlor haha. Så nöjd som få, satt jag och mumsade i mig min goda semla haha.

Innan jag drog hemåt råkade de bli lite tröstshopping då jag fortfarande var lite ledsen över kameran hehe. En gul jeansjacka fick följa med hem, liksom, ett gult plagg ger ju garanterat med sig glädje, så kändes som ett säkert kort haha.

Kom hem till nygräddade pannkakor, och två saknade favoritmänniskor, Lovetuss och mamma. Lilla Love, som jag saknat honom alltså (såklart mamma också), evigheter sedan jag såg honom sist, så känns det iallafall. Riktigt skönt att få kramas och rå om han lite.

Ja, om ni undrar över den konstiga tiden detta inlägg kommer ut så var det så att jag lyckades somna igår precis innan jag skulle trycka "publicera". Vaknade av medicinlarmet med en dator på magen, trots tröttheten kan jag inte låta bli att skriva klart det sista haha, vill ju få upp inlägget. Hoppas att det inte blev alltför många felstav, skyller på att jag är trött och kollar det igen när jag fått lite mer sömn. Nu ska jag fortsätta sova ett tag till, men önskar er alla en härlig morgon och en bra fredag, snart helg! Kram!

Gillar

Kommentarer

Malin
,

❤❤❤

Pias
Pias,

Kollat FB Marketplace? https://www.facebook.com/marketplace/item/2044202158940145

nouw.com/pias