Jag var med på riksnyheterna!?!

Såg ni mig på tv idag? Jag var inte alls beredd på att inslaget skulle visas på riksnyheterna! Det är verkligen inte varje dag man ser sig själv på tv. Jag är väldigt nöjd, och tycker att det blev ett bra inslag. Och hej alla nya läsare som hittat hit! Fått så många fina kommentarer, mail och sms, ni är helt underbara! Tack, verkligen! Jag blir så otroligt glad, och alldeles varm i hjärtat! Önskar att jag kunnat svara er alla, men jag får tacka er här istället!

Alltså, jag är så himla morgontrött! Jag vill ju upp på morgonen för att hinna med allt kul på dagen, men det blir alltid så stressigt att skynda iväg till strålningen. Vi får se om jag kanske väljer senare strålningstider nästa vecka.

Idag fick jag en tidig present av en vän. Jag fick mina naglar fixade. Är så himla nöjd! Det var på en annan salong än den jag tidigare har gått till, och det blev så mycket bättre! Nu är de superfina till min födelsedag, julafton och nyår! Tack så mycket!

Jag och mamma tittade in till Isabells mamma, på jobbet, för att överraska henne med en kram. Hon är så go, härliga Annika!

Idag kände jag första biverkningarna från strålningen. Är öm i huden där strålningen utförs. Dessutom värker det lite i tumören. Just nu är det absolut hanterbart, men hur kommer det vara om två veckor? Jag hoppas verkligen att det kommer att vara uthärdligt, för smärta tär! Jag orkar inte ha mer ont nu.

Gillar