Jag trivs så BRA!

Idag började dagen tyvärr mindre bra. Medicindosen jag tar på morgonen har flyttats fram en timme, då jag annars måste väckas klockan 06 för att ta den. Det blev dock inte alls bra, då det ledde till väldigt mycket smärta, Så jag var inte sådär jättesugen att åka till skolan när jag hade så ont, men jag kände ändå att jag ville dit. Vi gjorde lära-känna-övningar idag också, och jag ville verkligen inte missa att komma in i gruppen.

Jag, tillsammans med min mentor, kom fram till att jag bara skulle gå förmiddagen idag. Eftersom jag både hade ont och var trött. Så det blev precis lagom att gå till lunch. Så skönt att lärarna är så himla förstående och flexibla!

Jag trivs verkligen så BRA på min skola! Trodde verkligen inte att det skulle kännas såhär bra, så jag är galet nöjd över mitt skolval. Både skolkompisarna och lärarna är helt underbara! Och för er som undrar, så går jag Cultus här i Uppsala, på Vård och omsorgslinjen. Skolan är väldigt liten med bara ca 70-80 elever, vilket jag tycker är helt perfekt, då jag inte alls gillade den stora skolan jag valde förra året där det gick 1100+.

Sedan var det dags för innebandyträning. Kände mig tyvärr inte helt hundra idag heller, så jag valde att sitta och heja på på sidan idag igen. Istället passade jag på att fota lite med min kamera. Vi har nämligen ett instagramkonto där vi brukar uppdatera väldigt bra. Nu har det dock fått vilat lite under sommaren, då det ej har varit säsong. Därför passade jag på att ta lite bilder, så att vi kan bli bättre på att uppdatera. Följ oss gärna där - iksiriusdamjuniorer.

Och kan ni gissa vem jag fick för besök av idag i bilen?! Jo, såklart, ännu en jäkla spindel. Denna gången en hyfsat liten i jämförelse till min kompis förra veckan. Idag lyckades jag iallafall köra dit jag skulle och fick där hjälp av Amanda att ta ut den. Wow, är ju nästan lite stolt över mig själv att jag inte flippade ur som jag gjorde förra gången haha. Heja mig!

Natti natti!

Födelsedagsbarnet Josse, som har byxorna bakochfram haha!

Gillar

Kommentarer

klaraericsson
,
Hoppas du har en mysig kväll finis, det förtjänar du!! http://nouw.com/klaraericsson
Annicka Lavemark
,
Roligt att du trivs med kompisarna i skolan. Var ligger den? Har inte hört om den innan. När man har ont är det jobbigt att komma iväg. Du är beundransvärd som fixar det Saga💕💕
Anki
,
Härligt att du trivs! Kram
Joanna,
Åh vad roligt att du trivs! Jag gick på Cultus mellan 2013-2016 😃 Älskar den skolan!
johannautanh.se/