Jag tog emot en 7-miljonerscheck!

Wow! Var gårdagen på riktigt?? Befann mig typ i trans hela dagen, fattade nog inte riktigt vad som hände!

Efter det glada beskedet på sjukhuset åkte jag, mamma, pappa, Ludde, och Alva till Stockholm. Hade nämligen fått ett litet (läs stort) uppdrag av Aron Andersson. Han ville att jag skulle ta emot checken till barncancerfonden, med alla pengar som han hade samlat in under 2016, från bl.a. sin Sydpolenresa. Detta skulle jag göra under hans stora föreläsning, framför nästan 700 personer?! Jag har världens scenskräck, och har typ aldrig ens vågat stå framför klassen och pratat. Och vet ni, jag tvekade inte en sekund till att tacka ja. Klart jag ville ta emot den, det är ju en ära!

Vi kom i god tid, och jag och mamma visades ner till logen, där Aron satt tillsammans med några andra personer. Bland annat var Boris Reneé där, som jag kände igen från melodifestivalen. Blev lite överraskad när jag såg honom, verkligen ingen jag hade förväntat mig att sitta och småprata med bara så där. Alla i logen var så trevliga, och vi satt och pratade och berättade om vilka vi var, samt gick igenom vad som skulle hända under kvällen.

Arons stora föreläsning började, och hela salen var nästan fullsatt. Blir lika imponerad varje gång jag hör Aron. Han är så sjukt inspirerande och trevlig kille. Man får sådan energi av att sitta och lyssna på honom. Så ett stort tips är att boka en plats till en av hans föreläsningar, den lämnar ingen oberörd!

I slutet av föreläsningen var det dags för mig, och Per från Barncancerfonden, att kliva upp på scenen. Speakern Jessica ställde några frågor till oss, och jag berättade lite snabbt om mig själv. Trodde helt seriöst att jag skulle svimma där och då! Det var såååååå många människor! Jag var helt galet nervös, var så läskigt haha.

Det gick iallafall bra, trots att det kändes som om jag knappt fick fram några ord. Jag och Per tog emot checken från Aron med den galna summan på, och klev sedan av scenen. Jag var tvungen att stanna bakom scenen, då jag ej klarade av att gå ut igen och sätta mig på min plats i första raden. Var helt yr i huvudet, och nära att svimma Jag fick en flaska vatten och pepptalk av Per, och efter ett tag kändes det lite bättre. Tack Per!

Det var många människor som kom fram till mig efteråt och berömde mig. Det gjorde mig riktigt glad! Vissa var till och med så berörda att de grät.

Känner mig så hedrad över att Aron valde mig till detta hedersuppdrag. Det var verkligen en sådan ära, och jag är djupt tacksam! Blir dessutom så rörd när han pratar om mig på sina föreläsningar, om att jag inspirerar honom. Lilla jag? Finaste Aron, världens goaste kille! Är så tacksam att jag har fått chansen att lära känna dig!

Kan helt ärligt inte förstå att jag vågade gå upp på den där scenen! Hade aldrig i min vildaste fantasi trott att jag skulle klara det. Min störta rädsla, och jag besegrade den. Fasen vad jag är stolt över mig själv. Hade nog aldrig gjort detta utan Aron.

Och fattar ni att han har lyckats samlat in 6 792 723 kr till Barncancerfonden?! Vilken otroligt fantastisk männsika du är, Aron! Tack!, säger jag å barncancerfondens vägnar!!

Gillar

Kommentarer

Susanne
,
Fuck cancer! Love Barncancerfonden! Bra gjort, fina Saga och Aron 😊:)
FannyGustafsson
FannyGustafsson,
Johan
,
Vad snygg du är på bilderna Saga! Förresten Barncancerfonden, de kanske tar emot sommarjobbare i sommar. Tänk vad du har gjort och vad du gör för dem! Där får du jobb, inget snack.
Eva H
,
Mäktigt!
Ulla
,
Du ÄR fantastisk!
Annicka lavemark
,
Tänk att du tog första steget med att ta kontakt med Aron. Sedan har det rullat på. Många fina minnen har Ni tillsammans. Vilken ambassadör du är för barncancerfonden Saga 💕💕
Susanne
,
Wow! Du är helt fantastisk Saga! Lika så Aron! Ni gör verkligen skillnad <3
Helene K
,
Du är helt enastående, vilken styrka, vilket mod, vilken ödmjukhet, vilken inspiration!! All lycka till dig...
Malin
,
Grym bra❤bamsekramar❤bamsekramar❤styrkekramar❤styrkekramar❤kram❤kram❤kram🐻🐻🐻
Annelie
,
Du var supermodig! Jag var där 😊