Jag stod på Globens scen framför 7000 människor

Och ja, vad gjorde vi i Stockholm då?! Jo, såklart såg vi Arons och Boris KICK-OFF-föreställning i Globen. Jag hade fått några biljetter av Aron, på ett par vanliga platser. Tanken (trodde jag) var att vi skulle sitta där, och sedan efter showen få gå fram och hälsa på hela gänget. Men nej, jag trodde fel, för Aron tänkte något helt annat.

Han ringde mig 18.55, alltså fem minuter innan showen egentligen skulle starta, och bad mig komma ner till logen - för att han ville ha upp mig på scenen. Och detta var något han hade planerat och inte något han kommit på för stunden, vilken bra framförhållning va?! Han gjorde det för att han visste att jag aldrig hade gjort det annars, hade övertänkt det hela. Min första tanke var ju bara "NEJ NEJ NEJ, aldrig i hela mitt liv"! Men jag bestämde mig ändå för att gå till logen, och höra hur han hade tänkt.

Aron hade nämligen planerat att jag skulle gå upp tillsammans med Bauhaus VD, som skulle skänka dessa robotar till Barncancerfonden. Jag skulle få representera Barncancerfonden, och ta emot en robot. Vilken ära, men också sååååå läskigt! Alltså, jag har ju världens scenskräck, och det och Globen passar inte riktigt ihop. Men jag hade en hel del som lyckades stötta mig till något jag aldrig trodde att jag skulle våga göra i hela mitt liv!

I did it!! Och jag är såååå STOLT över mig själv, kan inte fatta att jag gjorde det! JAG STOD FRAMFÖR 7000 MÄNNISKOR!!! Jag bara älskar att utmana mig själv, precis som Aron också gör. Han peppar mig till saker jag egentligen aldrig i hela mitt liv skulle ha vågat. Aron är verkligen en människa som jag är så oerhört tacksam över att jag träffat, han är ju bara helt fantastisk!

Ja, det var många coola människor där igår, Aron Anderson, Boris Renée, Molly Sandén, och Danny Saucedo. Så, vad gjorde lilla jag där haha?! Hur kom det sig att jag stod backstage och sjöng och dansade med dom haha?! Jadu?! De alla är så grymma och helt underbara!

Kvällen igår var bara helt MAGISK, och jag kan knappt fatta vad som hände! Omöjligt att sätta ord på detta! Tack till alla som var där! Tack för en helt fantastisk kväll! Och tack för alla bidrag, som swishades in till förmån för barncancerfonden! Kommer aldrig någonsin glömma denna kväll!


Gillar

Kommentarer

Gudrun
,
Wow - you are a star 💖
Margareta
,
Du är helt fantastisk
Helene K
,
Men vilken kväll! Så underbart! Du är otroligt fantastisk!
JosephineF
JosephineF,
Gud vad häftigt!:)
nouw.com/josephinef
Anja
,
Du är GRYM!!!!
Elisabeth
,
Hej bästa Saga! Vilken stor upplevelse att vara på scen. Du är verkligen en stark o fin förebild. Lycka till i skolan. Kram 🍀
charlottelinden
charlottelinden,
Anette
,
Wow! Så fantastiskt roligt att höra! Bra gjort av Aron😉 OCH dig, att du GJORDE det!!!!! 👏🏼All lycka till! Och hoppas din röntgen gick bra idag!!