Jag ska få en stor dag!

Idag var det jobbigt att kliva upp ur sängen. Har fruktansvärd ångest just nu. Det var skönt att få en god natts sömn iallafall. Jag fick insomningstabletter, för att kunna motstå allt kliande, då jag har utslag på hela kroppen. Det kliar något fruktansvärt. Dessutom var det skönt att få hjälp att somna så jag slipper tänka så jäkla mycket.

Idag var det dags att ta nya prover igen. Har varit på sjukhuset fem gånger på en vecka. Nu pekar iallafall formkurvan stadigt uppåt, och jag är redo för nästa kurstart på måndag.

Den här dagen började som sagt inte bra, var inte alls sugen på att åka till sjukhuset igen. Dessutom min jäkla ångest över innebandyn, håret, inläggningen, och allt.

Vilken vändning dagen fick dock. Gissa vem som kom på besök! Det kom en volontär från Min stora dag! Jag ska få en stor dag! Jag är överlycklig, kunde inte kommit lägligare. Vi snackade om vad jag vill göra, och jag önskade mig en resa till sol och värme. Nu är det bara att hålla tummarna för att det ska gå att ordna! Så förhoppningsvis blir det en till utlandsresa, om bara tre veckor. Heeeeelt sjukt, och jag är så glad. Min stora dag är inget man kan ansöka om själv, utan det är personal på sjukhuset som nominerar. Så jag blev nominerad, och utvald till detta! Jag är i sådan chock. Ska jag få det här? Nu har jag verkligen något att längta till, kämpa för, och drömma om de kommande veckorna när jag ligger i sjukhussängen!

Gillar

Kommentarer

TinasTaste
TinasTaste,
Håller alla tummar att du får en härlig utlandsresa!
nouw.com/tinastaste
Annicka Lavemark
,
Du om någon är värd det💕