Jag gick uppför 668 trappsteg

Fattar ni att jag Idag gick upp för 668 trappsteg. Helt galet många trappsteg! För ett halvår sedan orkade jag knappt gå en meter. Wow, är så himla imponerad över min kropp! Tror alla kan gissa vad jag gick upp för, Eiffeltornet. Fick svindel när jag stod där uppe på toppen. Är så himla höjdrädd, men hade fast beslutat mig för att jag skulle komma högst upp. Jag kunde ju inte gå upp och bara komma halvvägs. Jag är glad att jag tog det beslutet, det känns liksom som once in a lifetime.

Eiffeltornet var verkligen MYCKET större än vad jag hade förväntat mig, blev en liten chock haha. Man har ju fattat att det är väldigt stort via bilder osv, men såhär stort trodde jag verkligen inte. För att komma in till tornet ställde vi oss i vad vi tyckte var en lång kö. Det visade sig dock senare att det var en väldigt kort kö. För när vi gick ut så var köerna fyradubblade haha. Vi kom alltså i rätt tid, då var vi nöjda.

Sedan gick vi vidare till ett shoppingcentrum. Vi tog oss till en gågata med massor av affärer, och en galleria som var under marken. Jag hittade äntligen min gula väska. Har velat ha en sådan väldigt länge, så nu är jag väldigt nöjd. Fick dessutom med mig lite annat roligt hem. En kul shoppingdag helt enkelt, förutom att vi alla fick galet ont i fötterna. Det var nämligen inte Eiffeltornet och sedan taxi till shoppingstället, utan det var en riktigt lång promenad däremellan. Frågan är om detta är en nöjestripp eller en träningresa, haha. Ingen vet!

Idag var det betydligt kallare ute, frös nästan hela dagen. Och när man fryser går det knappt att tänka på något annat. Som ni kanske förstår så var det mycket sämre väder idag, och tyvärr ser kommande dagar inte heller så jättebra ut. Jag har iallafall lärt mig någonting idag, att jag ska klä på mig mer imorgon, haha.

Nu ska jag iallafall hoppa i säng och sova, tror att jag kommer sova riktigt gott efter denna dag!

Edit: korrigeraren har rättat, det var inte 1665 trappsteg jag gick, utan "bara" 668. Man kunde nämligen inte gå högre än till andra avsatsen. Där ovanför gick det bara att åka hiss. Men tydligen finns det trappor, som inte är tillgängliga för allmänheten. Därav trodde jag att jag hade gått fler trappsteg, trots att det lät otroligt mycket! Haha!

Bra avslutningsbild va!?

Gillar

Kommentarer

Susanne
,
Vilka fina bilder. Njut av vackra Paris. Trötta ben och onda fötter men det är det värt🇫🇷🌟
Annicka Lavemark
,
Ni verkar ha det riktigt bra. Kan trösta Er med att vi har ännu kallare här hemma. Så mur av våren och shoppa loss. 💕💕
J-Å,
,
Otroligt fina och skarpa bilder du levererar från Paris! Fortsätt och njut. Här i södra Sverige fick jag besök av en del snöbyar… Paris är att föredra…
Anki
,
Va grym du är! Jag skulle aldrig våga eller orka det, kram
Elisabeth
,
Jag är så glad för din skull. Så mycket du upplever. Ja vet inget kul att frysa. Klä på dig varmt. Här hemma snöar det. Glad Påsk till er alla 🐣
Malin
,
Grymt❤styrkekramar❤bamsekramar❤kram❤kram❤kram❤