Jag försöker fånga dagen men jag är rädd

Jag sov verkligen jättedåligt inatt. Drömde en massa drömmar, vilket resulterade i att jag vaknade stup i kvarten. Idag hade jag tänkt att gå till skolan, men jag kände mig verkligen så utmattad. Jag hade absolut ingen energi till det alls. Jag kämpade mig upp ur sängen och åkte till strålningen iallafall. Nu är det verkligen nedräkning de sista dagarna. Jag har strålats 33 gånger, och det återstår bara två. Fan vad jag är BRA!

Efter strålningen hade jag läkarsamtal. Helt ärligt så har jag ingen aning om varför jag har det, ger mig verkligen ingeting. Hen pratade som att jag skulle bli frisk, under hela samtalet, som om hen inte hade någon aning om vad min prognos är.

Så fort det pratas om min framtid, får jag världens klump i magen. Det känns som att man kan höra mitt hjärta bulta, och jag får andnöd typ. Jag får sådan ångest, blir varm i hela kroppen, och bara svettas hur mycket som helst. Usch vad jag tycker att det är jobbigt. Det är också en av anledningarna till att jag hatar att planera. Just nu lever jag verkligen bara för varje dag som går. Vet ni, jag är rädd, rädd som fan! Men jag försöker att bara andas, och göra allt som jag tycker är kul. För mer än så kan jag inte göra.

Visst är det roligt hur man kan ha en favoritapotekare! Han är helt underbar, och gjorde verkligen intryck första gången vi träffades. Så trevlig, mjuk, och omtänksam person, även fast vi inte ens känner varandra. Vi skulle hämta ut lite mer mediciner idag, och vi träffade honom igen. Vi pratade lite, och han var så snäll och peppade mig. Han sa att han visste vad jag går igenom. Antingen har han läst om mig i någon artikel, eller så läser han kanske bloggen. Om du läser det här så vill jag bara säga att du alltid gör min dag, haha!

Jag och mamma hann också svänga förbi fina Annika, Isabells mamma. Gud vad jag älskar hela den familjen! De är verkligen så underbara allihopa, ger mig så mycket energi att träffa dem. Tack för att ni finns!

Ja, just nu är jag i en period där jag är fruktansvärt trött. Känns som om jag har gått i ide eller något liknande. Sover mer än jag är vaken. Sover verkligen hela eftermiddagarna. Köper ändå det, och försöker skjuta iväg min ångest över det. Det är inte alls ovanligt när man får den behandling som jag får. Så till mina vänner, håll ut. Om två veckor börjar jag förhoppningsvis att titta fram ur min vinterdvala!

Idag hade jag turen att få ha mina pälsbollar som bloggsällskap! :)​

Gillar

Kommentarer

Eva H
,

Du är fantastisk o jag förstår samtidigt att du är jävligt rädd hela tiden. Och att framtiden ger dig ångest. Och att det inte är så himla lätt att leva i nuet heller.
Överhuvudtaget är ditt liv hemsk o tuffare än många andras o jag förstår inte alls, fast jag skriver att jag gör det. För hur skulle nån som inte är i din situation kunna förstå?

Ida sa,det så bra här ovan. Jag instämmer i allt det o önskar dig en bra dag imorgon.
Anki
,
Vila sig i form heter det ju!!!! Jag har inte din problematik utan har till och från problem med psykisk ohälsa.
Och jag gör som du när jag jobbat soooover...men snart kommer solen och våren! Kram
Amanda Ekström
,
du är bäst!! ❤
Malin
,
Styrkekramar kram kram kram❤❤❤
J-Å
,
Det finns ingen absolut garanti för framtiden - för någon av oss. Men du har rätt inställning så jag är helt ärligt övertygad och tror på att dina utsikter trots allt är goda (precis som läkarna också verkar anse?!). Strålningen verkar ju dessutom ha gått mycket bättre än kanske väntat (”bara” viss rodnad på stället, eller?). Kämpa! <3
Superhjälte kiwi
,
Tror på dig själv och då ingenting kommer att stoppa dig och gör bara vad som gör dig lycklig! Jag kommer alltid att vara vid er sidan!💗💪
Tottis
,
Saga du utstrålar så mycket styrka och livsglädje. Jag följer dig via din blogg och förundras över din mogna livssyn i förhållande till din ålder. Den svacka du känner idag är inte konstig och det är också ett tillstånd som du har rätt att tillåta dig att känna och uttrycka. Har själv gjort min resa och har gått igenom alla olika känslotillstånd som tänkas kan, från glädje till sorg och tacksamhet. Nästa vecka åker jag till Uppsala och Akademiska på läkarbesök och då kommer du att finnas i mina tankar. 💕💕Skulle jag se dig lovar jag att komma fram och säga hej😊 All styrka till dig!
Malin
,
Många styrkekramar till dig,❤ bra kämpat och lycka till ❤
Annicka
,
Saga är vår solstråle , vi ses när du är piggare. 💕
Ulla
,
Klart du är rädd! Prata om det, mycket o ofta. Ta fram trollen i ljuset, det tycker inte troll om! Tack för den livsglädje du ger mig! Kram.