Jag är omringad av så fina vänner

Igår var det "kulturnatten" i Uppsala. Ett evenemang, som är en traditionell folkfest. Jag var med Alva, Lukas, Vickan och Cissi, kunde inte bli bättre. Kvällen började med hemmagjord pizza, innan vi gick ut på stan för att glida omkring och njuta av stämningen. Har gått på kulturnatten sen jag var liten, så därför blir det ju såklart lite extra mysigt. Det var galet mycket folk på stan, så man fick på vissa ställen verkligen tränga sig igenom folkmassan. Jag har världens finaste vänner!

Idag blev det en sväng fram och tillbaka till Åland, med mamma, Cissi, och hennes mamma Malin. Supermysigt! Vi köpte lite på tax-freen, och åt jättegod mat. En rolig dag helt enkelt.

Min klåda går inte över, och det känns seriöst som jag har rivit upp hela huden. Har utslag över hela kroppen som verkligen inte vill ge sig. Det jobbiga med det hela är att läkarna inte kan göra något åt det. Jag antar att kroppen har tagit stryk av cellgifterna!?

I morgon är det dags för behandling igen... Det känns tufft. Har redan panik över att jag måste sätta in portnålen igen, det är verkligen det värsta jag vet. Jag vet iallafall att något roligt kommer hända inom tre veckor, så jag ska ligga och tänka på det!!

Gillar

Kommentarer

Annicka Lavemark
,
Var så trevligt att prata med dig en stund igår när ni lämnade av Malin och Cissi hos oss. Ni verkade trötta båda tjejerna. Härligt att du kommer ut på så mycket kul. Tänk på det roliga när dom sätter in nålen! Kram