Jag älskar min familj!

Tack för all fin respons jag fått på det förra inlägget, förstår inte hur det kan finnas så många fina människor! Ni är verkligen helt fantastiska! Blir helt tårögd av alla fina sms och hälsningar! Tack!

Idag har jag umgåtts med familjen. Vi gick en promenad ner på stan för jag behövde lite friskluft. Dock blev jag dragen i rullstolen då jag hade sådan jäkla huvudvärk. Skönt att få komma ut en stund men jäklar vad kallt det var. Är så glad över min familj, det var verkligen så mysigt.

Sedan kom Alvis och vi gjorde en riktig mysmiddag, var jätteroligt. Jag tror egentligen inte att jag tycker det är så kul att göra själva maten. Vrför jag tycker det är så kul är för att familjen uppskattar det så mycket, jag älskar det. Sen kom hela familjen Lavemark hit på kvällen, dock fick inte Cissi åka hem med dom för henne ville ju jag ha kvar! Har haft en supermysig dag iallafall, en dag med folk som jag älskar.

Fin bild va, haha!

Här är min nya kamera som Aron fixade fram till mig, tack! Har verkligen velat ha en bra kamera länge och äntligen har jag en! :)

Hittade den här bilden, asfula men sjukt kul! Ska göra om mina naglar imorgon så vi får väl se vad jag kommer hem med haha!

Gillar