Intervju + fotografering

Att komma upp imorse var svårare än vanligt. Kom senare på att jag tog min kvällsmedicin alldeles för sent igår, och det var därför dåsigheten fortfarande höll sig kvar (mina sov-gottmediciner, som gör mig trött). Idag fick det inte bli någon sovmorgon för mig, eftersom en reporter och en fotograf kom hit redan klockan elva.

Det blev en lång intervju, och därefter fotografering. Det känns som om intervjuerna flyter på bättre nu för tiden. Har ju berättat min historia några gånger nu. Ibland reagerar jag på att folk blir tagna och sitter med tårar i ögonen. Eftersom det är min vardag, och jag har haft det såhär länge, så är det ingen stor sak för mig att prata om det. Men man blir ju ändå påmind om hur speciell hela situationen är, och det är egentligen inte konstigt att folk blir berörda.

Både reporten och fotografen var riktigt trevliga. Tror att det kommer bli en superbra artikel. Juste! Ni kanske är sugna på att veta vad det är för tidning. Den heter Barn&cancer, och ges ut av barncancerfonden. Som vanligt säger jag till när den finns att läsa.

Den här dagen har verkligen gått så himla fort! Efter intervjun hann jag och mamma in till stan en snabbis, för att fixa lite ärenden inför Islandsresan, som närmar sig. Och efter det var ju typ dagen slut. Jag som ville hinna med så mycket idag.

Nu kommer jag ägna resten av kvällen till att packa till Island. Vi åker ju faktiskt redan på onsdag. Har lite resfeber, men det blir säkert jättebra!

Och till er som gissade vad jag höll på med igår hade ni rätt! Håller på med min bucketlist, som jag ska sätta upp på väggen. Så fort jag är klar med den lovar jag att lägga upp en bild på den här. Vet ju att det är många som har velat se den. Om ni har något tips som ni kanske har på er bucketlist får ni gärna dela med er, så kanske jag skriver upp det på min också.

Kram på er!

Katten är alltid nyfiken och undrar vad vi egentligen håller på med haha!

​Tvekade på om jag skulle lägga ut denna bild. Tycker det ser lite muppigt ut såhär bakom kulisserna. Tror dock att bilderna han tog blev jättebra! :)

Gillar

Kommentarer

Malin
,
Bamsekramar❤styrkekramar❤kram❤kram❤kram
FannyGustafsson
FannyGustafsson,
Kramar i mängder!❤️
nouw.com/fannygustafsson
Annicka. Lavemark
,
Händer mycket i ditt liv Saga. Du ä tuff som orkar i ett hektiskt tempo. Fina bilder. Jag är månadsgivare och då får man tidningen. Bli månadsgivare Barnsupporter 💕💕
Ulla
,
Så spännande att få åka till Island!! Och du, en sån fin bild du satt in däruppe vid presentationen!! WOW!! Kram