Internationella barncancerdagen

Lika fin och solig dag idag, och jag är supernöjd. Man blir så glad när man vaknar av att solen lyser in genom fönstret.

Efter den dagliga morgonpromenaden med Rocky, cyklade jag ner till stan och träffade Cissi. Vi gick runt och kollade lite i affärer och bara hade det allmänt mysigt. Huvudsyftet på stan var att köpa en sky-lantern, en sådan lykta som man tänder, och så flyger den iväg.

Det är nämligen internationella barncancerdagen idag. För att uppmärksamma dagen och alla cancerdrabbade barn, hölls det ljusmanifestationer runtom i Sverige. Vi var ett litet gäng som var där, däribland lill-Saga som hon kallas. Isabells kusin, som blev döpt efter mig. :) Det var första gången jag träffade henne, och gud så söt unge, nu tre månader!

Tyvärr kom det inte så jättemånga dit. Det var verkligen svinkallt ute, och när vi gick därifrån var jag helt genomfrusen. Dessvärre fick jag inte heller iväg min sky-lantern, det blåste alldeles för mycket, så den får sparas till någon annan dag.

När jag är klar med detta inlägg blir det packning resten av kvällen. Jag, mamma, och Vickan drar nämligen till fjällen imorgon, wiiihooo. Haha snacka om att packa i sista minuten. Vickan sover över här ikväll så att vi kan dra riktigt tidigt imorgonbitti.

Till er som missade alla ljusmanifestationer idag så har ni fortfarande chansen att delta. Ni kan gå in på barncancerfondens hemsida och tända ett digitalt ljus för någon eller några som drabbats av cancer. Och varför inte skänka en slant!?

Idag tände jag ljus för Isabell! Vi saknar dig massor! <3 <3

Gillar