Inte så lätt att förstå

Igår stannade jag i stan och sov där. Därför var jag tvungen att åka bil ut till Björklinge idag, där fotbollsskolan är. Det är ca två mil och raksträcka, riktigt tråkig väg. Och alltså, jag mådde illa för att jag var så trött! Pumpade riktigt hög musik, då jag var livrädd för att jag skulle somna. Har nog aldrig gäspat så många gånger på en och samma dag, som jag har gjort idag. Säkert 30 gånger, och då överdriver jag inte ens.

Idag har jag och några kompisar hållit i en hinderbana, som var på tid. Totalt har vi 11 lag, och jättelätt är det inte att få tyst på alla ungar. De pratade i mun på varandra, de sprang runt, och ja, de flesta vet väl hur barn funkar. Det gick iallafall bra, men oj vad jag blev trött av det (om det nu var möjligt att bli ännu tröttare). Är nöjd över hur det slutade, men just nu känner jag mest "aldrig igen" haha.

Juste! Idag fick jag faktiskt frågan om jag hade cancer. Några barn lade märke till mina armband där det står "kill cancer", och frågade varför jag hade dem. Jag svarade "för att jag hatar cancer". Och då typ skrek de "Hallå, har du cancer, HALLÅ!" Och ja, jag försökte prata vidare och svarade inte riktigt på frågan. Ibland blir man verkligen chockad över hur oförsiktiga och ärliga barn är. Visst, de är barn, men när jag var liten vågade jag knappt öppna munnen för att jag var så blyg.

När jag kom hem sov jag i flera timmar, helt tokslut. Tror det är svårt för dem som träffar mig att förstå det, då de ser mig så "pigg". Var verkligen galet trött hela dagen idag, och det var många gånger som jag bara kände för att ge upp och åka hem. Därför är jag väldigt stolt över mig själv, att jag lyckades ta mig igenom dagen. Så måste faktiskt säga till mig själv att jag är så galet grym!

Kram!

Ja, Love är inte så jättenöjd över att behöva "sitta still"!

Gillar

Kommentarer

Gittan
,
Fina Saga du kommer alltid att vara vår stora idol❤️❤️❤️
Susanne
,
Jag kan bara hålla med! Du är galet grym, fina Saga🌟
Johan
,
Galet grym, jadå. Tok-grym! 😊
J-Å
,
Ja, du är verkligen galet grym, Saga! Men Love ligger inte långt efter 😉
Anja
,
Ha, ha, han är så söt Din lillebror! Med eller utan orm!