Ingenting är omöjligt

Den 29 augusti i Globen kickstartar Aron Andersons igång sin turné , tillsammans med sina vänner Boris Reneé och Danny Saucedo. Aron kommer att föreläsa, medan Boris och Danny kommer att stå för musikunderhållningen.

Tror att det är svårt för er att missa vem Aron är, då jag skrivit väldigt mycket om honom. Men jag tänkte dra en liten kort sammanfattning ändå.

När Aron var sju år drabbades han av cancer, och när han var nio år så hamnade han i rullstol. Han tog då ett beslut som han levt efter sen dess, att se möjligheter istället för begränsningar. Nu är han en professionell äventyrare och föreläsare. Han har simmat 37 km över Ålands hav, bestigit Kebnekaise och Kilimanjaro, han har armcyklat från Malmö till Paris, och det allra coolaste, skidat över 300 km över Antarktis till Sydpolen, samt en MASSA mer. Han är Barncancerfondens ambassadör, och har samlat in miljontals kronor till Barncancerfonden.

Aron är den mest jordnära, coolaste, och genuina personen jag känner. När jag för första gången gick på hans föreläsning i höstas blev jag helt tagen. Han är en sådan sjukt inspirerande och trevlig kille. Man får sådan motivation, energi, och helt annan inställning till livet när man hör honom tala. Blir lika imponerad varje gång jag hör honom.

Så nu vill jag faktiskt tipsa er om att uppleva Aron, då han ska göra sin nästa stora utmaning - att fylla hela Globen och hålla en föreläsning, den 29 augusti! Jag tänker iallafall inte missa detta evenemang. Gör er själva en tjänst och kom och lyssna ni också. Helt klart värt pengarna, och dessutom går överskottet till en mycket god sak, nämligen till barncancerfonden! Jag kan lova er att ni kommer gå ut därifrån med ett leénde på läpparna.

Här kan ni köpa biljetter. Hoppas verkligen att vi ses där!

Gillar

Kommentarer

Sam
,
Är din cancer obotlig? :/
SagaLundin
SagaLundin,
Det vet vi inte!
nouw.com/sagalundin
Maria
,
Hej, jag hade också Osteosarkom 2011-2012. Förstår precis hur du känner osv. Är du med i ung cancer? Eller har du åkt på ungdomslägrena med barncancerfonden? De är bland de bästa dagarna på året.
Johan
,
Sam, får jag kommentera din fråga. Jag är biolog med inriktning mot cell- och molekylärbiologi och mot bakgrund av det vill jag hävda att ingen cancer är obotlig, inte ens de besvärligaste. Det beror på att forskning inom naturvetenskap och medicinsk vetenskap, men även inom andra områden såsom vårdvetenskap, hela tiden går framåt.