Ingen peruk detta år

Första skoldagen avklarad! Vet inte riktigt om "dag" är rätt ordval, då vi bara gick 75 minuter idag haha. Egentligen var det planerat att vi skulle gå 9-12 idag men det gick mycket snabbare än vad lärarna trodde. Och det var det nog ingen som klagade över.

Var såååå nervös imorse alltså. Stackars Knut, som sov här, behövde lyssna på mitt tjat hela morgonen haha. När jag kom fram till skolan var det riktigt STELT haha. Ja, ni vet som det brukar vara när ingen vet vem de andra är. Mycket glad blev jag när en bekant kom fram och hälsade på mig, Sådan lättnad att se iallafall ett bekant ansikte.

Skulle ändå sammanfatta denna dag som bra, förutom att jag varit galet trött. Det var nästintill att jag somnade på lektionen, vilket inte hade varit så bra. Klarade mig igenom skolan iallafall men toksomnade när jag kom hem. Mamma väckte mig för lite lunch, men sedan somnade jag om igen. Och sen har jag sovit till och från hela dagen. Så många timmar i sängen idag hehe.

Blir orolig när jag är såhär trött. Det var ju ett av de första symptomen för två år sedan, när tumören började växa. Lugnar mig iallafall med att jag proppat i mig hur mycket mediciner som helst nu senaste dygnen, vilket kroppen inte alls är van vid. Dessutom får ju äntligen kroppen slappna av efter all smärta, och kanske blir trött på grund av det. Hoppas och vill tro det iallafall.

Imorgon blir det en betydligt längre dag i skolan, så jag satsar på att känna mig rejält utvilad, och tänker därför försöka lägga mig i tid idag. Och till alla er som började i skolan idag, hoppas ni har haft en superbra dag och att inte skolan medfört allt för mycket ångest. Kram och godnatt på er!

Denna bild tog jag häromdagen! Provade peruken en snabbis för att kolla hur jag såg ut med långt hår, har ju typ glömt bort. Så länge sedan jag använde, om jag inte minns fel så var den senaste gången nyår. Känner knappt igen mig själv på denna bild haha!

Kommer ihåg förra året när jag skulle gå första dagen i gymnasiet. Kämpade mig iväg till skolan trots att jag var mitt uppe i en cellgiftsbehandling, tjatade mig till permission i en timme. Inte ett enda hårstrå på kroppen hade jag då och helt kortisonsvullen i ansiktet var jag också! Gick upp flera timmar i förväg för att sätta på lösögonfransar, peruk och sminka mig, för att kunna se någorlunda "normal" ut. Tänk att jag stod där framför spegeln i nästan tre timmar, för att endast få gå en timme i skolan haha! Ville verkligen inte att någon skulle få veta att jag var sjuk! Idag är jag oerhört mycket piggare, och det är jag så himla tacksam över!

Här hittar ni inlägget som handlar och min första skoldag förra året, och här hittar ni ett inlägg där jag skriver om vad jag fick göra istället för att gå till skolan, och anledning till varför jag inte orkade tillslut!

Gillar

Kommentarer

Annicka lavemark
,
Godmorgon saga hoppas skolan blir bra. 💕💕
Tiingelinn
Tiingelinn,
Du är så sjukt stark fina du💗
nouw.com/tiingelinn
Carola Salén
,
Tjoho!!!! du klarade första dagen, bra jobbat 👍🤗