Inflyttningsfest

Idag får det bli ett kort inlägg. Är både trött och illamående, och har därför inte någon lust att skriva något långt inlägg.

Vaknade upp till ännu en dag med sol. Alltså detta väder gör mig så lycklig! Därför bestämde jag och pappa oss för att äta frukost på en uteservering i stan. Superbra, för då kunde Rocky hänga med också. Finns ju typ inget bättre än att sitta på en uteservering en sådan här varm dag. Helt fantastiskt!

Sedan var det dags att åka mot Stockholm. Aron och hans sambo hade nämligen inflyttningsfest idag. Det var kul att få se hur de bodde, och jättetrevligt att träffa en massa människor. Dock känner jag att jag är lite blyg och har svårt att ta för mig. Blir ju så när det knappt finns några man känner.

Ja, och nu är jag hemma och bara längtar efter att få sova. Mår verkligen inte alls bra, och jag funderar på om det kan vara pga medicinerna jag tog idag. Ibland får jag ju smärtgenomslag, och då behöver jag ta morfin. Men tyvärr blir det ju konsekvenser, i form av biverkningar. Nu är jag verkligen helt snurrig och är jätteillamående. Så nu hoppas jag att jag sover bort det.

Får världens prestationsångest när jag skriver ett sådant här tråkigt inlägg. Men ibland måste jag bara acceptera läget som det är, och idag orkar jag inte lägga ner en timmes arbete här.

Vi hörs imorgon, förhoppningsvis lite piggare! Kram och godnatt!

Gillar

Kommentarer

Eva H
,
Vadå tråkigt inlägg? Du skriver om livet o det är inte alltid soligt o roligt!
Fia
,
Be inte om ursäkt fina du! man får ha dagar som det inte händer så mycket och där du inte orkar ge bloggen så mycket plats. Jag vet att du vill vara ambitös men de är helt okej att bara vila ibland också 😊 skriva något skabbt eller inget alls. Din blogg är superbra, du är superduktig och fantastisk kom ihåg det ❤ kram!
Ulla
,
Helt okej att må illa av morfin. Vi som inte använder morfin mår illa ändå, ibland. 😃
Johan
,
Ta för sig och ta för sig. Hur gör man när man tar för sig, breder ut sig? Nej det är att ha stil och det har ju du, så nu är det bekymret ur världen. Och att ibland vara eller känna sig lite blyg på en bjudning är väl inget fel. Det är jag med.
Anki
,
Du jag älskar din blogg pga att du skriver om livet! Och inte hur allt är perfekt, har lite svårt för perfekta liv... Sen förstår jag att ditt liv är komplicerat än du beskriver på bloggen! Fortsätt att skriva som du gör❤ Kram
Anja
,
Vila och sov bort illamåendet.
J-Å
,
Jag tycker absolut inte att du ska behöva känna prestationsångest över bloggandet. Skriv hur mycket och när du vill. Det viktiga är ju att du mår så bra som det bara går. Du har ju annat att prioritera och tänka på än bloggandet. Använd de krafter du har till det som gynnar din rehabilitering.

Och det där med att du är blyg då och då i vissa sammanhang är ju inget konstigt. De flesta är ju inte bekväma i samtliga situationer man ställs inför (om man nu inte är skådespelare)..

stefan
,
läste precis en artikel om dig från 2016 blev orolig att du gått bort, men sen googlade jag dig direkt, himla lättnad att se att du kämpar på 😊
Ann
,
Man blir ju lätt illamående ich trött av morfin. Vet pga pia syrran tar det. Hon använder mirfin plåster som hon tycker är mycket bättre kolla det. Kul att bara pappa och du har mysstund det behöver han.