Imorgon drar jag till Norge

Imorgon drar jag till Norge! Är så himla nervös! Jag vet inte alls hur mycket min kropp tål och orkar, det återstår väl att se. Men skulle nog säga att viljan är det viktigaste, och den har jag!

Bra att nämna att det förmodligen kommer stå tomt här på bloggen några dagar, så ni inte tror att jag har dött eller något haha. Är 99% säker på att det inte finns något internet där, och sedan vill jag inte heller spendera min tid på att skriva något heller, utan istället njuta av det fina just där och då. Men när jag kommer hem så kommer det bombas med bilder. Ska dessutom försöka få ihop någon bra vlogg också. Så ni har en del att se fram emot.

04.30 rullar bilen från Uppsala imorgon, så tänkte avsluta här. Nu ska jag försöka sova. Önska mig lycka till att jag kommer upp imorgon, för lätt kommer det inte bli haha. Godnatt på er!

Gillar

Kommentarer

Anki
,
Önskar dig/er en grym tur, kram
Gittan
,
Lycka till! Du kommer att fixa det 👍🏼👍🏼 Önskar dig en fantastisk resa kram ❤️❤️
Mikaela Eklund
,
Ska bli så roligt att få se det där för er! Lycka till och hoppas på det bästa vädret! Jag är nyfiken på om det funkar att vara där om man är höjdrädd 😳 som jag, om man får sån där fallkänsla?? Ska bli spännande att läsa din erfarenhet sen 😍 Skulle med vilja våga gå där!
Monics
,
Lycka till 💕
Gudrun
,
Klockan är 03.08 Hoppas du är vaken och pigg nu....Ha en härlig resa, fina du....
J-Å
,
Det går säkert bra men känn ingen press att du måste fullfölja om det känns FÖR jobbigt. Alla förstår isf varför du avbryter. Lycka till!
Carola Salén
,
Ha en god tur 🙃👍
Anja
,
Lycka till! Och lova att inte sitta och dingla med benen på tungspetsen!!
Ingela
,
Lycka till❤️