Imorgon blir det inläggning!

Idag har det tyvärr varit en skitdag för min del. Varit hur trött som helst och haft väldigt mycket ångest. Nu är HSV här och har redan hunnit ge mig massa mediciner vilket betyder att jag troligtvis kommer däcka vilken sekund som helst. Jag hinner därför inte skriva ett inlägg om dagen utan får göra det imorgon när jag har tid och ork.

Imorgon är det iallafall dags för sjukhus och inläggning igen då det troligtvis blir byte av blandning (mediciner) i pumpen. Som ni vet måste jag då bli inlagd och ligga under övervakning det första dygnet då jag tidigare fått andningsdepressioner när vi ändrat i styrkan. Som ni kanske förstår är jag inte så jättetaggad på detta, något jag dock ser fram emot är att jag förhoppningsvis kanske slipper lite smärta. Så ja, nu håller jag tummarna på att den nya blandningen fungerar bättre än denna.

Men ja, ville mest bara kika in säga hej och visa lite livstecken. Sen vill jag ju såklart passa på att gratulera alla mammor där ute på mors dag. Hoppas ni alla mammor blivit uppvaktade av era kära. Passar på att önska er alla en riktigt bra start på den nya veckan! Vi hörs inom kort, önska mig lycka imorgon! Natti! <3

Gillar

Kommentarer

Eva-Marie
Eva-Marie ,
❤️✊🏻
Malin
Malin,
❤❤❤🐻🐻🐻❤❤❤
IP: 82.99.3.229