Idag kom UNT och intervjuade mig

Idag sov jag till halv 12, bästa jag gjort på länge. Skönt att äntligen få sova ut och känna sig utvilad. Jag gick upp i lugn och ro och sminkade mig. Runt halv 2 kom Tina och Staffan från UNT. Tina intervjuade mig medan Staffan tog bilder. Intervjun tog nästan 2,5 timme, dock kändes det inte alls så långt, det var superkul. Sedan åt jag lite mat och vilade ett tag. Staffan åkte på ett annat jobb medan jag och Tina pratade så han kom tillbaka nu på kvällen och tog fler bilder. Vi tog bilder ute, han tyckte det skulle vara bra med lite variation på bilderna. Superrolig dag, har varit riktigt annorlunda, tidigare har jag bara blivit intervjuad via telefon.

Ännu en kväll då vi hjälpte Ludde med nya lägenheten. Det blev en snabbis till Ikea och Rusta då vi bara hade en halvtimme på oss innan de stängde. Nu börjar det faktiskt bli fint hos honom. Det är jag som får bestämma hur det ska se ut haha. Han bestämmer ingeting utan mig. Sen var vi och handlade mat också, det blev ju en del eftersom kylskåpet var helt tomt.

Den här dagen har faktiskt varit riktigt bra. Tror nästan det är för att jag hade en så dålig dag igår. Jag fick ur mig alla jobbiga känslor, och är nu redo att vara glad igen. Det är nog ganska viktigt att ha sådana dagar också, för då kan man vara ännu gladare sen.

Tyvärr hann jag inte ta några bilder när UNT var här, det var fullt upp. Men ni får lite fina bilder på mina bröder istället haha.

Gillar