Idag har jag varit Sveriges alla årstider

Idag har jag varit Sveriges alla årstider, fast byt ut årstiderna till känslor. Har världens humörsvängningar just nu. Från att gå från jätteglad till att vara JÄTTEledsen. Kanske förståligt om man tänker sig in i min situation. Måste bara säga det. Jag är väldigt öppen här, men det är så mycket ni inte får se. Som jag inte kan eller får skriva om. Så det är en HEL del jag tampas med "bakom kulisserna".

Jobbigt att vara så otroligt känslig, som en jäkla bergochdalbana. Det finns inga mellanting just nu. Är jag ledsen, då är jag JÄTTEledsen, är jag glad, ja, då är jag JÄTTEglad. Och så fort jag får en minsta motgång så kraschar jag.

Ska bli RIKTIGT skönt att få komma bort till Norge. "Försvinna" ett tag, slippa tänka och att bara fokusera på vad jag ska göra där och då. Dessutom är jag säker på att jag kommer få åka med ett helt underbart gäng.

Nej, nu ska jag försöka sova och försöka vakna upp på riktigt bra humör imorgon. Ny dag, nya tag! Hoppas ni haft en bra måndag!

Här satt jag idag och gosade med lilla Rocky! Så tacksam att man har en liten vän som alltid ställer upp för en när man är ledsen, glad, stressad, ja, alltid. När han kommer och slickar mig i ansiktet så går det liksom inte att låta bli att le, även fast man egentligen är hur ledsen som helst!

Gillar

Kommentarer

Tiingelinn
Tiingelinn,
J-Å
,
Lyssnartips: http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/927236?programid=2071
matilda
,
Ja lyssna på aron anderssons sommarprat, du kommer få en liten chock
Susanne
,
Fantastiska Aron som pratar om dig, fina Saga i sitt sommarprat! Vilken styrka och glädje! 🌟😊
Fia
,
Man får vara ett hormonfreak ibland 😊 jag tror vi alla har upplevt det, i alla fall jag. När det känns som att man ska explodera för småsaker, blir otrevlig och sen får ångest över det. Jag var så speciellt i tonnåren. För mig har det blivit bättre (är 27) du är helt normal! Sen kan oro och ångest komma ut i sånna där små "utbrott" också med gråt och skratt i samma andetag. Du är så bra saga. Så himla fin!
Anja
,
En vovve är människans bästa vän!
Carola Salén
,
Hej Saga, har följt dig sen bloggen startade och är mycket imponerad av hur stark du, som en krigarprinsessa och när du skriver om din ångest. Då värker det i mitt hjärta. Jag tycker du är en fantastisk ung kvinna som kämpar med alla lätta och svåra val du måste göra i livet, Heja dig 💓 Tittar in här varje morgon och blir berörd, både glad och ledsen.