Idag har jag gått i skolan med cellgifter och utan hår!

​Hurni! Jag har gått i skolan idag! Jag är så stolt över mig själv! Att jag vågade, fast jag inte hade någon peruk och gick runt med cellgifter i väskan. Det var jobbigt och folk tittade, men jag klarade det. Det här var way out of my comfort zone. Jag har ju inte ens visat mig i sjal för klassen tidigare, och idag gick jag runt på hela skolan och i matsalen. Det här gör mig starkare! Och det är så roligt att träffa lite folk igen, vara ute i civilisationen, och känna sig åtminstone lite normal. Blev dock lite ledsen när folk liksom pickade på varandra och viskade när jag kom. Jag går ju ändå på gymnasiet, har inte folk vuxit upp?

Jag måste ju ta fragminspruta (blodförtunnande) varje dag. Och nej, jag klarar fortfarande inte av att ta den på mig själv. Därför gick jag till skolsköterskan så att hon kunde hjälpa mig. Hon blev helt stissig och nervös haha. Jag har instruerat flera av mina kompisar tidigare, och det brukar alltid gå bra. Jag förklarade verkligen exakt i detalj hur hon skulle göra och sa att det gick jättebra, men ändå var hon helt till sig.   Bättre blev det ju inte när jag råkade tappa min väska med cellgifter på golvet. Hon blev jätterädd och trodde nog att jag skulle dö eller något haha.

Jag var bara med på två lektioner + maten, efter det var jag rätt slut. Då hade jag varit i skolan i fyra timmar. När jag kom hem somnade jag i soffan direkt. Jag vaknade tre timmar senare, hehe. Fortfarande trött dock så jag tror att jag går och lägger mig snart igen. Jag hade först tänkt att gå till skolan imorgon igen, men jag är osäker på om jag orkar. Tredje dagen med cellgifter imorgon + har saker inplanerade hela eftermiddagen på sjukhuset.

Såhär ser cellgifterna ut idag!

​Såhär såg de ut igår!

Gillar

Kommentarer

tildahydfors
tildahydfors,
Hej Saga! Jag vill bara skriva till dig och berätta vilket äkta kämpe du är. Som du vet är det inte lätt att leva med en sjukdom och det är svårt. Men du håller ändå modet uppe. Jag måste säga att jag mötte dig i matsalen idag på Lundellska där jag också går, jag ville mer än gärna gå fram till dig och berätta vilken inspiration du är. För jag är också sjuk, inte i cancer men i återkommande depressioner och ätstörningen bulimi. Att folk tittar ska du försöka ignorera och du var så fin idag! Det var du verkligen! 😊 Men du får lova mig och alla du älskar att du fortsätter kämpa. <3 Kramar Tilda
nouw.com/tildahydfors
SagaLundin
SagaLundin,
Hej! Vad glad jag blir! Tack så jättemycket! Det betyder mycket! Jag hejar på dig och hoppas att du också fortsätter kämpa och blir frisk! Det ska jag iallafall göra! Massa kramar! <3
nouw.com/sagalundin
Malin
,
Vad modig du är:) Kram