Idag fyller min fantastiska mamma år!

Idag kämpade jag mig upp redan kl 8. Jag väckte Joel och Jackie, och sedan gick vi ner till mamma och sjöng för henne. Hon blev jätteglad! Mamma ville så gärna äta frukost tillsammans. Tyvärr är vi väldigt dåliga på det i vanliga fall, alla går upp olika tider. Aja tillbaka till saken. Vi gick upp till köket, och mamma förberedde sin favoritfrukost, havregrynsgröt, som hon äter varje morgon haha. Hade gärna gjort den till henne, men hon vet exakt hur hon vill ha den! Jag lade mig i soffan medan hon fixade gröten,. Det slutade med att jag somnade i typ tre timmar. Kände mig så himla taskig, men som tur är så förstår min snälla mamma mig.

Jag hann precis göra iordning mig innan den första gästen kom. Sen bara rullade det in massor av folk. Vi blev verkligen jättemånga. Som tur var så kom inte alla samtidigt, då vi hade öppethus, annars hade vi inte fått plats. Det som har varit det bästa idag är att se att mamma hade så kul, hon har verkligen gått runt med ett leende hela dagen.

Min mamma är verkligen helt FANTASTISK! Att jag får ha henne som min mamma är jag så jäkla tacksam för. Hon stöttar och finns alltid där för mig, vet seriöst inte hur jag skulle klara mig utan henne! Kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar henne. Mamma, du betyder så oerhört mycket för mig, fantastiska, underbara du, jag ÄLSKAR dig så himla mycket!


VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!

Gillar

Kommentarer

Malin
,
Grattis grattis till din finaste mamma❤kram❤
Annicka
,
Grattis Jessica💕💕💕
J-Å
,
Vilken klok mor du har! Havregrynsgröt äter jag också varje morgon 😊 Jag hoppas att allt går år rätt håll för dig nu!
erikarickardsson
erikarickardsson,
vilken hrlig dag! sånna här dagar behöver man verkligen
nouw.com/erikarickardsson
Elisabet
,
En Mamma till Mamma Kram o en stor Kram till dig, fina fina Saga <3
Kaisapersson
Kaisapersson,
Grattis till henne!
Kram på dig❤️
nouw.com/kaisapersson