Idag är jag glad!

Kom hem från sjukhuset i torsdags förmiddag, överraskande snabbt. Innan jag fick åka hem fick jag fylla på lite blod då mina blodvärden inte såg så bra ut. Jäklar vilken skillnad det blev alltså! Jag känner mig mycket piggare och orkar mer. Jag mår faktiskt ändå helt ok efter kuren, det brukar vara värre. Dock är jag väldigt öm i kroppen/huden.

Jag har varit med Cissi och Samuel, jag har fixat naglarna igen, gått på stan, ja allt möjligt! Men det bästa av allt är att jag och mamma har bokat resa till Zakynthos i Grekland, jag är överlycklig! Trodde inte det var möjligt för mig att åka utomlands, men nu har jag äntligen fått det godkänt av mina läkare. Om två veckor drar vi! :)

Är verkligen supertaggad på skolan på onsdag, att få se vilken klass man får osv. Inte för att jag kommer vara så närvarande kanske, men ändå roligt att få ha en klass. Eftersom skolan börjar mitt i min kur så ska jag förhoppningsvis få två timmar ledigt från sjukhuset. Vi får se hur allt blir med skolan, har faktiskt inte bestämt än! :/

Gillar

Kommentarer