Idag är det ett halvår sedan...

​Uteblivet inlägg igår tyvärr, blev helt slutkörd av cellgifterna. Igår gjordes en ny EKG-undersökning. Den här gången såg det bättre ut, hjärtat har återhämtat sig lite. Vilken lättnad. Jag hann dessutom ner till min plastmorfars kontor för att fira honom, då han fyllde år i söndags. Sedan var det dags för behandling, och en timme in i den så låg jag däckad ända tills halv elva på kvällen förutom kisspauser såklart.

Idag har det varit fullt med besök, moster, gammelfarmor, Cissi, Johanna, Håkan, pappa, ja ni hör ju haha, inte någon lugn och ro här. Även fast jag har varit väldigt trött så har det varit skönt att ha folk runtomkring. 

Idag var det ett halvår sedan. Ett halvår sedan jag låg där i sängen och grät, för de hade upptäckt en tumör i min rygg. Nu sitter jag här ett halvår senare. Är en aning trött på livet med alla tuffa cellgiftsbehandlingar, men samtidigt jävligt stolt över mig själv, som har kämpat mig igenom allt såhär långt. Jag tänker klara det här! Tack alla ni som finns här med mig och stöttar, ni är underbara!!

Gillar

Kommentarer

Annicka Lavemark
,
Bås mycket besök. Men du gillar ju när man kommer. Alltid nära till skratt....💕
Josefin Emilsson
,
Saga du är bäst, kämpa på , du klarar detta ❤️❤️❤️
isabellenilssonn
isabellenilssonn,
Du är så himla stark, kämpa på!👊🏼💗
nouw.com/isabellenilssonn
Nathalie Maxqvist
,
Världens finaste saga, du ÄGER❤️
emma,
http://www.onlinesmink.nu

http://www.onlinemakeup.info

http://www.makeupsweden.nu
www.onlinesmink.nu
Gittan
,
Du är fantastisk Saga❤️❤️