Ibland är jag dum

Onsdag 11/4

Jag fick en svindålig natt med mycket smärtor och svettningar som gjorde det svårt att sova. När jag sen skulle komma upp vid 10.30 var jag verkligen helt borta, och då menar jag verkligen det. Mamma skulle iväg på provtagning och behövde åka iväg ett tag. Men ensam behövde jag inte vara mer än några minuter innan HSV kom hit. Sköterskan hade en hel del information att berätta, det var jag däremot inte mottaglig för. Hörde delar av meningar innan jag somnade, och så blev det om och om igen. Jag kommer knappt ihåg en enda sak hon sade, och mycket svar av mig fick hon inte av mig, och när jag väl sa något så var det ganska osammanhängande. Hon förstod ju att det såklart handlade om tröttheten och lämnade därför ett papper där hon skrivit ner allt hon pratat om, så att jag kunde läsa det när jag var lite piggare. Sedan blev det ungefär samma visa med sjukgymnasten. Vi hann gå igenom vad vi skulle göra, och sedan somnade jag när hon började med akupunkturen. Jag vaknade inte upp förrän efter typ en timme när hon var mitt inne i massagen haha. Tur att det inte var ännu mer info.

Sedan hade jag planerat för en lugn dag, eftersom jag var säker på att jag skulle sova hela dagen, pga hur dåligt jag behandlade min kropp dagen innan. Så planen för dagen var att skriva ifatt förra inlägget som jag inte orkade göra dagen innan, samt svara mail som fortsätter strömma in hela tiden. Känner ni mig vid detta laget vet ni att jag hatar att sitta still, så då började jag skapa nya planer. Helt plötsligt byttes mitt lugn till stress, det blev nämligen lite för bråttom iväg. Var själv hemma och min självständighet sattes på prov. Och vet ni, jag vann tillbaka en del av det faktiskt. Lyckades nämligen klä på mig själv, vilket jag inte gjort på över 1,5 månad, då jag inte kan böja mig ner på det sättet. Men med hjälp av två griptänger, som jag använder som förlängda armar, lyckas jag till och med sätta på mig strumporna själv.

Sedan bar det av till Gränby för att träffa Cissi och Johanna, mina barndomskompisar som är som mina systrar. Vi gick nämligen på jakt ytterligare en gång efter ett par lösa byxor. Och vet ni, jag hittade dem äntligen. Nu slipper jag gå runt med tajta byxor som spänner och gör så att jag får ont i magen. Köpte till och med lite för stora då jag vet att jag bara kommer bli större och större nu. Tyvärr hade jag även denna dag väldigt ont, och hade svårt att halta fram på kryckorna. När det började göra alldeles för ont tog vi en paus och käkade middag då alla var hungriga. Älskar verkligen Gränbys foodcourt, man kan välja mellan precis allt, och sen får man sitta och käka ihop - perfekt.

När jag väl kom hem kände jag att jag även denna dag tog ut mig alldeles för mycket. Hade nämligen riktigt ont, och jag började att göra mig iordning så att jag kunde ligga i sängen resten av kvällen. Men innan jag hann klart började mina muskler börja krampa, vilket gjorde så otroligt ont att gråten satt i halsen. Vi provade därför tensen, som hjälpte bra som distraktion till en början. Men efter ca 20 minuter hände något jag inte riktigt kan förklara. Någon nerv eller någonting gjorde att jag bara vrålade, och försökte snabbt hitta dosan för att stänga av. Grät ett bra tag efteråt. Usch och fy vad ont de gjorde.

Hann inte ens hämta mig förrän allt började igen, men denna gången även tumörsmärtan, och gråten fick fortsätta. Jag brukar inte ofta gråta över smärtan, det är när den är riktigt jäklig, och det har den verkligen varit de senaste dygnen. Sköterskan kom i rättans tid. Hon gav mig både antibiotika, morfin, och lugnande, ganska mycket dessutom. Och efter det fick denna trötta kropp äntligen sova.

Döm inte, det var mamma som styrde photoshooten haha! ;)

Gillar

Kommentarer

Matilda,
Du är grymt! Sån jäkla drivkraft.
skogsrusset.se
katarina
,
Du är en super tjej Saga. I like you. Kram kram
Ann
,
Fina fina Saga💛 Du är helt otrolig som inte tappar sugen. Hela tiden kommer du igen. Men jag tycker det känns skönt att höra att du gråter över din smärta ibland. Det måste du göra annars vore du omänsklig. Hoppas du har fler trevliga saker inplanerade som inte smärtan sätter stopp för. Tusen kramar till dig och din mamma❤❤❤
Tiingelinn
Tiingelinn,
Du är så jäkla stark! Helt otroligt att du delar med dig till andra. Vilken kämpe ❤️
nouw.com/tiingelinn
Louize
,
Fina Saga, Du är fantastisk! ❤️
Lisbeth,
Du är grym, tjejen! Det är faktiskt ok att gråta när man har så ont, då släpper lite spänningar på samma gång. Kramar <3
www.bettans-place.blogspot.se
Victoria Andersson
,
Härliga Fina Saga! som du trotsar din hemska smärta det är helt fantastikt vilken kämpe du är!❤️.
Det är helt ok o gråta!❤️ Vilka fina bullar du bakat och dom ser supergoda ut!👌🏻.
Eva
,
känner inte dig Saga men tänker på dig och din familj varje dag. Jag vill tacka dig för att du påmint mig om hur viktigt det är att uppskatta livet! Som nu när jag sitter i solen på min altan och dricker mitt kaffe. Tänker på hur lyckligt lottad jag ändå är men också på hur skört livet är! Har en intensiv önskan just nu och det är att du ska slippa smärta och att du ska få bra dagar! Du är grym! Tack för att du delar med dig! ❤️
Malin
,
❤❤❤🐻🐻🐻varma kramar till dig finaste Saga❤❤❤
Ulla B
,
Kram! <3