Hur mår mina nära och kära egentligen?

Första strålningen efter långhelgen. Gick upp vid 10, men det kändes som typ 7. Jag vet inte om det är medicinerna eller strålningen som gör mig såhär trött, riktigt jobbigt. Jag vet inte hur många gånger jag har gäspat idag, många iallafall.

Inte hänt jättemycket idag. Först var det strålningen, och en lunch på Ikea. Sedan kollade jag på när mitt lag spelade match. Det har gått bra för dom. Tyvärr missade jag deras första match då den krockade med strålningen. De har vunnit sina två matcher idag, och jag hoppas det går bra för dom imorgon med. Tror tyvärr inte jag orkar gå på deras första match, då den är klockan 8, och det är lite väl tidigt för mig. Ska försöka kolla deras andra matcher iallafall, och även Vickans matcher, hon är också med och spelar Storvretacupen.

Foten blir inte bättre, vissa dagar är bättre än andra. Riktigt tröttsamt att ha ont hela tiden, men samtidigt är det hundra gånger bättre än att behöva ligga inne på sjukhuset. Och så är det den konstanta tröttheten. Jag saknar ju innebandyn så otroligt mycket. Det är så frustrerande att jag har för ont för att spela!

Jag vill också be er om en sak. Om ni skulle träffa på någon av mina vänner eller familj, fråga om hur de mår! Inte om mig, ni kan se hur jag mår här. Det blir rätt stor belastning för dom att hela tiden prata om mig. Fråga istället om hur de mår! Tack!

Gillar