Hur jag avslutade 2017 (del 1)

Hej allihopa! Härmed välkomnar vi 2018 med årets första inlägg. Jag hoppas att ni alla hade ett supertrevligt avslut på 2017 och att ni startade 2018 på allra bästa sätt, det gjorde iallafall jag. Hela min helg har bara varit helt UNDERBAR, ett riktigt bra avslut på det gamla året skulle jag vilja säga. Nästan fått vara helt smärtfri flera dagar nu och har sluppit proppa i mig en massa extramediciner. Är det nu min karma vänder?

Så vad har jag gjort denna helgen då?! För det första så har jag äntligen blivit långhårig. Tyvärr inte naturligt, som ni säkert förstår. Utan jag har satt i extensions, något som jag har velat ha såååå länge, till och med innan jag tappade håret ville jag ha förlängning haha. När Hayat och Midia, mina två bloggläsare var på besök här dagen före julafton, så nämnde jag för dom att jag så gärna ville ha långt hår igen, och berättade hur de tidigare frisörerna hade behandlat mig nonchalant. Detta snappade dom upp, och bestämde sig för att dom ville göra det för mig. De ville hitta en frisör som kunde förlänga mitt hår. Så de ringde runt och lyckades hitta en frisör åt mig, med hjälp av en usel skickad video beställde dom håret, och efter det startade dom en insamling för att täcka hårets dyra pris. Detta lyckades dom med på mindre än en vecka, hur guld värda är dom inte?!

Är så otroligt nöjd och glad över håret, det är dock otroligt konstigt att se sig själv med långt hår nu när det var så länge sedan jag hade långt. Men ja, på ett bra sätt såklart. Fick många komplimanger att jag passade i mitt korta hår, men kort hår är inte min grej, jag trivs inte i det och känner mig obekväm. Trots att jag har haft kort så länge så känner jag att det inte är jag. Äntligen kan jag känna mig som mig själv igen, bekväm så som jag ser ut. Den känslan är så värdefull och vet inte ur jag ska tacka er nog. Till alla er som bidrog, tack tack tack. Detta betydde sååå mycket för mig verkligen.

Efter håret i fredags åkte vi till Stockholm, jag och tre av mina kompisar. Jag fick en present av Min stora dag, sist jag fyllde. Presenten var en övernattning på valfritt Scandichotell, middag, bio och ett presentkort på Stadium. Hur grymt?! När det ändå var valfritt hotell i hela Sverige så passade vi såklart på att ta ett hotell i vår alldeles underbara huvudstad.

Denna utflykten kom i rättan tid. Kände verkligen att jag behövde komma hemifrån en kort stund. Det behövde nog både jag och mamma, en paus, då man får komma bort ifrån varandra ett tag, få sakna varandra lite. Är det något jag ska bättra mig på och göra mer, så är det just dessa utflykter. De är hyfsat lätta att planera och styra upp, det är nära till sjukhuset ifall något skulle hända, det är nära hem, och ifall jag bara vill ligga inne på rummet så är ju det okej också. Bara att få lite miljöombyte gör mycket för mig.

Rummet var helt fantastisk också, vi fick en familjesvit. Jag och Angelica delade på det stora sovrummet, med en dubbelsäng, medan Vickan och Amanda fick sova och bo i ett annat rum med en bäddsoffa. Så mysigt att vi alla kunde vara tillsammans i ett och samma rum. Hade varit så tråkigt om vi var tvungna att sova två och två liksom.

Det bjöds på jättegod mat, först en jättefin middag på hotellet, och dagen efter fick vi en svingod frukostbuffé. Kan ni tänka er, jag som annars hatar frukost, lassade i mig två fulla tallrikar haha. Hotellet får 10/10, från mig. Det var god mat, fina rum, och det allra viktigaste, det låg nära stan. ScandicPark heter hotellet, till er som är sugna på att lyxa till det lite. (Och nej, jag är tyvärr inte sponsrad, något man önskar dock haha.)

Fredag och lördag spenderades alltså i Stockholm, och på lördag eftermiddag tog vi tåget tillbaka till Uppsala. Var galet trött efter allt gående, vilket resulterade i att jag på riktigt somnade samma sekund som jag lade mig ner i min mjuka säng haha.

Jag började sedan nyårsafton på bästa sätt, med en dusch. Och igår fick jag lyxen att duscha själv. Det är ju lite till och från det där med duschningen, beror helt på hur tejpningen sitter, ibland behöver jag hjälp, ibland inte. Men igår fick jag iallafall duscha själv, vilket jag uppskattade enormt. Kan säga att jag fick världens jäkla flashback när jag stod där i duschen och sköljde igenom mitt långa hår. Det var ju mer än 1,5 år sedan jag hade långt hår, och på något sätt väcktes minnen när jag stod där i duschen och sköljde ur det. Så så konstigt hur hjärnan funkar, men också coolt haha.

Del 2 hittar ni här..

Gillar

Kommentarer

Malin
,
❤❤❤