Hov1 på Grönan

Jag, Vickan, och Alva åkte till Stockholm idag. Hov1 spelade nämligen på Grönan idag. Det är ett band, som vi alla tre verkligen älskar. Har haft en superbra dag, och verkligen njutit av vädret.

Det var gaaalet mycket folk där. Vi var superstressade över att det skulle bli fullt, och att de skulle sluta släppa in folk. Vi hade dock sådan jäkla tur alltså. Vi lyckades köpa inträde på en liten kiosk bredvid entrén, och fick därmed skippa nästan hela kön! Då var vi riktigt nöjda.

När vi väl kom in ställde vi oss i världens största klunga för att försöka komma så nära scenen som möjligt. Något jag verkligen ångrar. Vi stod där i nästan två timmar, innan konserten började, och trängdes. När konserten väl började orkade jag inte mer. Alla puttades, det var varmt och kvavt. Jag gav upp efter tre låtar, då jag trodde att jag skulle svimma mitt i smeten. Så jag försökte leta mig ut ur folkmassan, men det var inte heller så enkelt.

Just nu sitter vi på tåget hem. Är helt slut i huvudet. Så nu blir det lite bilder istället för en massa text haha. Trevlig helg på er!

Gillar

Kommentarer