"Hon pussade mig på axeln"

Eftersom internet inte vill fungera så dyker det inte upp något här. Jag har faktiskt börjat läsa en bok, frivilligt! Det har helt ärligt inte hänt på typ ett år. Sånt där man inte tar sig ro till hemma, då kommer tyvärr mobilen i vägen haha.

Det vi hittar på om dagarna är sola, bada och äta. Det kan inte bli bättre. Jag njuter verkligen till fullo, och den här resan var mer än välbehövlig! Skönt att få samla kraft tills man kommer hem.

Men jag har några incidenter att berätta om iallafall.

Jag glömde helt och hållet bort att berätta om häromdagen, när vi hade hyrbil. Det var några svenskar, på en moppe, som "körde" in i vår bil. Av värmen blev vägen så hal, att det inte gick att bromsa. Tjejen, som satt bakpå, greppade tag i vår bil, precis i tid för att inte åka hela vägen ner i diket. De var helt chockade, och förstod inte ens att vi pratade svenska med dem. Men det gick bra, iallafall utan fysiska skador.

Igår hände en rätt läskig grej. En liten kille, troligen runt två år, hade hela dagen gått runt och plaskat med sin badring i poolen. Helt plötsligt hör jag hur hans mamma vrålskriker. Han hade då halkat ur sin badring, och hade huvudet under vattnet. Det varade i flera sekunder. Han bara låg där, plaskade inte, skrek inte. Med ett ordentligt plask for hans pappa i, och drog upp honom. Det gick iallafall väldigt bra, och det var ingen fara med honom, som tur var. Läskigt bara hur det kan gå så fort, och att han inte gjorde något, bara låg där under vattenytan.

Igårkväll gick jag till baren för att hämta lite läsk. Jag stor där och fyller på glaset. Helt plötsligt kommer en tant fram till mig, och bara kramar om mig, och pussar mig på axeln. Jag trodde först att hon hade tagit fel på person. Men sedan log hon, och gick iväg. Jag blev helt chockad haha, förväntade mig inte det.

Idag satt vi och åt middag. Då kom en av servitörerna fram till mig med ett litet paket?!? I den låg en liten gosedjurssköldpadda. Hur söt som helst! Haha tyckte det var supergulligt.

Gillar

Kommentarer