Hjärnspöken

Min helg blev riktigt riktigt bra ändå, och jag har haft jättekul och skrattat massor. Några krav har jag inte haft, och det var skönt att människorna som jag träffade i helgen verkligen var noga med att säga att jag skulle vara mig själv, och om det då innebar att vara ledsen så fick jag vara det. Kan vara därför jag var så glad och avslappnad, jag hade inget att leva upp till. Tänk alla dessa jäkla hjärnspöken jag har, varför kan jag inte bara lyssna på alla andra!?

Som jag skrev i mitt senaste blogginlägg så sov jag ju över hos Aron och Anja natten till söndagen. En oplanerad sleepover vilket betyder att jag hade ca noll saker med mig dit. Fick iallafall med det allra allra viktigaste, mina mediciner. Det största problemet var ju att jag inte hade något smink på mig. Nu kanske ni tycker jag är löjlig men jag har ju tyvärr fått sämre självförtroende igen då jag är lite kortisonsvullen i ansiktet. Så, på grund av det har jag svårt att känna mig bekväm om jag inte har smink på mig tyvärr. Önskar att det inte var så, men man går igenom olika faser i sitt liv och just nu är det då. Så jag fick improvisera lite och snodde därför lite smink av Anja, så som tur var löste det sig.

Sedan kom Hayat och hämtade mig för att sedan åka hem till Uppsala där vi mötte upp Midia. Nu kanske ni undrar vilka dessa två är då deras namn är rätt nya. De är de två bloggläsarna som kom hem till mig i julas med en massa fina presenter. Ni hittar inlägget här. Kände redan då att jag verkligen ville hålla kontakten med dessa underbara tjejer och ville såklart träffa dom igen. Så vi bestämde oss för att äta på Pinchos, min nya favvorestaurang. Där snackade vi och mös i fleeeera timmar tills personalen tillslut bad oss att gå då våran "tid" var ute haha. Hayat var tvungen att dra, men jag och Midia tog bussen till Gränby för att fortsätta umgås där. Vi avslutade kvällen men en semla. Chockade?!

Något som dock har varit ett stort problem denna helg är min smärta. Vi har ju nu börjat trappa ner rejält på kortisonet efter att ha haft det till och från i några veckor. Jag har så himla bra effekt utav kortison och har därför stått på det väldigt mycket på senaste. Jag blir MYCKET piggare, mina eksem runt porten läker och så håller sig smärtan på avstånd. Men som jag brukar säga, pest eller kolera, för det finns nämligen biverkningar till allt. Den mest kända biverkningen på kortison är att man ökar drastiskt i vikt, och det är inte en vanlig viktuppgång utan man ser mer vätskefylld ut. Man ser att "fettet" inte är vanligt fett då det sätter sig mest i ansiktet och inte på kroppen. Det drar mycket uppmärksamhet och jag har svårt att tro att jag ens skulle våga lämna rummet om det blev så extremt. Ja, som jag tidigare förklarade så har jag redan nu dåligt självförtroende över min "svullnad" och då är det än så länge bara jag som lagt märke till skillnaden. Nu verkar det bli inläggning på sjukhuset imorgon för justering av pumpen så att jag slipper har så mycket smärta. Men mer om det då!

Vill ju inte avsluta inlägget med sådan där tråkiga nyheter, så istället kan jag avsluta inlägget med att berätta två saker som gör mig väldigt glad just nu. Och ja, det första kanske de flesta kan gissa, jo, min kamera. Kan inte beskriva hur glad och nöjd jag är över den. Detta blev som sagt min fjärde kamera, och trots att jag har så många så kommer jag ändå använda alla typ varje dag haha. Kameranörden har ni här! Är sååå taggad på att skapa videos till er.

De flesta här i Uppsala gnäller mest om det otroligt "tråkiga" vädret vi har just nu, kallt och jävligt är vad det är. Men jag, jag älskar det haha. Verkar som något högre väsen hört mina böner om ett vinterland och nu fixat det till mig. Det är så underbart fint att se hur träden är alldeles vita och fulla med iskristaller. Har i flera dagar velar gå ut och förevigat det fina landskapet med min kamera men det har hela tiden varit andra saker i vägen och när jag väl har tid har det redan hunnit blivit mörkt.. Men ska verkligen försöka ta tag i det innan det hinner försvinna.

Kramis!

​Tänk att få vara nära vän med sin största förebild, det får jag! :)  <3

Glöm inte att följa mig på instagram för att inte missa något, där lägger jag upp sådana här bilder men också så kallade "storys" som bara finns ute i 24 h. ​sagalundiin heter jag där!

Gillar

Kommentarer

Charlotta
,

Du är lika söt med eller utan kortison!❤

Carola Salén
,

Hej Saga, jag känner mig också fräschare med makeup 💄👄

hildahedlund
hildahedlund,
kloka fina du!❤️❤️
nouw.com/hildahedlund
desires
desires,

Due så cool

nouw.com/desires
Helene K
,

Vilka fina vänner du har, och du själv är som vanligt helt otrolig. 💛💛💛

heidinivala
heidinivala,