Hjärnsläpp

Hej hopp! Haha! Idag blev det ingen lång skoldag, hade nämligen bara en lektion och började därmed inte skolan förrän 12.40. För resten av klasskompisarna (förutom dom med specialscheman som mig) var dock skoldagen mycket längre. Men som jag berättade för er igår så har jag valt bort ämnen så därför skippar jag ju massa lektioner.

I våras var det en supergullig tjej som hörde av sig till mig och ville träffas! Hon är nämligen också cancersjuk, med skelettcancer och ville därför hitta någon som går/gått igenom samma sak som henne, precis som jag också vill! Dock har vi gått om varandra hela tiden så vi har inte hunnit träffat varandra förrän idag. Verkligen så kul att vi lyckades få till det idag, så kul att äntligen få träffas! Vi två är väldigt lika varandra skulle jag nog vilja påstå. Inte utseendemässigt utan personlighet. Vågar inte berätta så mycket mer om henne då jag inte alls vet om hon vill att jag nämner henne här. Det glädjer mig något oerhört att hon är på bättringsvägen, är verkligen så himla glad för hennes skull!

Efter sjukhusbesök var det som sagt dags för skola. Och istället för en vanlig lektion så fortsatte vi på spåret med lära-känna-övningar. Vi fick göra en presentation om oss själva framför hela klassen, och därför passade jag då på att berätta om min sjukdom. Trodde det skulle gå bra, och i början var jag inte alls nervös. Men när jag väl öppnade munnen så fick jag hjärnsläpp. Svamlade typ fram orden, stammade och tappade bort mig.
Nu är det överstökat iallafall vilket är väldigt skönt! Bra gjort Saga haha!

Natti natti från en halvsovandes Saga!

Gillar

Kommentarer