Hemma i Sverige

Hej! Nu är jag hemma i Sverige igen! En helt fantastisk resa, och jag tackar Lavemark så hemskt mycket för att ni ville ha mig med! Lite skönt var det ändå att få komma hem, är helt slut efter de intensiva dagarna.

Idag vaknade jag efter tolv. Jättesent men jäklar var det var skönt att få sova ut lite. När jag kom hem igår var jag helt död, orkade inte ta av mig sminket eller ens borsta tänderna. Det ända jag orkade göra var att krypa ner i sängen haha.

Pappa, Joel, Jackie, och min farbror Lennart hämtade mig. Vi åkte till farmor för lite påsklunch, som vi gör varje år. Så himla mysigt att ha sådana traditioner, är så tacksam över att vi har det. Kul att träffa släkten igen. Jag fick dessutom en jättefin väska av farmor. Den hade hon visst vunnit på någon bingo för ett tag sedan. Tycker det är så roligt med farmor, ända sen jag var liten har hon skämt bort mig med småpresenter lite då och då. Något jag uppskattar otroligt mycket! Jag är verkligen lyckligt lottad! :)

Nu sitter jag i soffan med en liten hund i mitt knä. Väntar på mina fina kompisar, som kommer hit ikväll, Vickan och Alva. Ska bli så kul att få träffa dem igen!

Jag vill också passa på att hälsa alla nya läsare välkomna! Såg att det var jättemånga som hittat hit, efter att dokumentären om mig sändes idag på P4 radio.

Kramis!

Ingen bild från idag tyvärr, därför får ni en fin bild från solnedgången igår!

Gillar