Hemma efter en jobbig vecka på sjukhuset

Jag är äntligen hemma, finns inget bättre!

Jag har knappt fått någon sömn den här veckan. Först och främst är det pga alla tankar - Isabell, väntan på röntgensvar, och på vad som händer kommande veckor. Det andra som stör min sömn är renoveringen av rummen på min avdelning. Strax efter sju på morgnarna har jag vaknat av att typ hela sängen vibrerar och att det bara skär i öronen.

Det är jobbigt att man aldrig kan planera något. Jag var ju nästan helt säker på att koncentrationen skulle vara under 0,2 inatt, så att jag kunde åka hem imorse. Men inte förrän klockan fem ikväll var jag hemma. Jag var verkligen helt slut, och somnade direkt, och sov i fyra timmar. Mår fortfarande inte jättebra men lite bättre blev det iallafall efter lite sömn.

Det är drygt att jag måste ställa in planer hela tiden. Ikväll hade jag tänkt att fira min farbror som fyller år idag, men tyvärr mår jag alldeles för dåligt. Säger grattis till dig här istället, hoppas vi kan ses någon annan dag.

Imorgon händer en rolig grej, mer om det imorgon. ;)

I brist på bilder kommer en bild från förra sommaren när vi var i Turkiet. En underbar resa, längtar efter att få tillbaka mitt hår igen.

Gillar