Hemgång

Lördag 11/6

02.30 inatt kopplades droppet ur, giftvärdet hade äntligen kommit ner under 0,2. Skönt att slippa vara fast i droppställningen Bosse. Det känns som man är en liten hund i ett koppel, och som dessutom måste kissa var och varannan timme. Vi tänkte dra tidigt från sjukhuset för att äta brunch på Ikea. Om jag ändå inte var så sjukt trött. Det kändes som att jag gått upp mitt i natten, och att jag bara ville somna om hela tiden. Mina blodvärden var visst nere på 84. Jag fick en halv liter blod, som tog två timmar. Och sen var klockan redan tre, där var den dagen borta haha.

Ja, så var det ihoppackning, hämta bilen, handla, och åka förbi apoteket också. Nåja, kvällen avslutades iallafall på bästa sätt, med pojkvännen och familjen hemma i soffan!

Söndag 12/6

Njöt verkligen av att inte behöva gå upp ur sängen i morse. Vi hasade oss upp vid halv ett, och åt en härlig frukost ute i solen. Så skönt att äntligen få vara hemma. Sedan tog hela familjen en mysig promenad till sjön och kände på vattnet. Längtar tills vädret tillåter en att sola och bada där nere. Sedan var jag tvungen att säga hejdå till Samuel, killen min. Han ska till Polen imorgon och bl.a. göra besök på koncentrationslägren, Han är borta tills på fredag, kommer sakna honom! Resan är arrangerad genom kyrkan, för oss som har arbetat som konfaledare under året. Egentligen var det planerat att jag också skulle med på resan, men sen fick vi ju tyvärr mitt cancerbesked. Hoppas att jag kan göra en sådan resa någon annan gång, då jag tycker det är väldigt intressant.

Då tiden för umgänge med mina vänner numera är begränsad, uppskattade jag mycket att min kompis Alva kom förbi, min lilla terapikompis. Skönt att kunna prata av sig lite, både om tråkiga och roliga saker. Jag värdesätter verkligen mina "lediga" dagar. Nu återstår morgondagen också, innan nästa kur på tisdag.

Gillar

Kommentarer

Erica
,
Härligt att få ta del av och följa din resa på det här sättet! Stor kram!❤️
Carro S
,
❤️