Helikopter över Stockholm

Min dag har verkligen varit helt fantastisk!

Pappa hämtade mig och Cissi vid 10 för att åka till Bromma. Pappa har varit lite lurig så jag har faktiskt haft mina aningar. Vi gick runt i Brommas galleria ett tag, sedan rörde vi oss upp mot flygplatsen. Där träffade vi Jennifer, som skött insamlingen. Jag hade ju en aning om vad vi skulle göra, men att Jennifer skulle vara där kom som en riktig överraskning. Hon räckte över en bukett blommor, och i buketten låg en hundralapp. På hundralappen stod det hur mycket hon lyckats samlat in. Nästan 34 000! Helt sjukt! Dessutom är det folk som swishat direkt till mig också, totalt har jag fått ihop nästan 50 000! Från ER!! Galet mycket, kan inte tacka er nog!! Ska försöka skriva ut min bucketlist den här veckan så att ni får se vad jag ska göra med pengarna.

Mina aningar stämde, jag fick åka helikopter! Jag valde Jennifer som medåkare, efter allt hon gjort för mig. Det var så fantastiskt. Den där känslan när man svävar är ju bara helt magisk. Vi åkte över hela Stockholm, vilken utsikt! OM jag tog bilder haha! Det var verkligen helt fantastiskt att få åka helikopter, klart över mina förväntningar!

Sedan for vi till Mall of scandinavia för ytterligare lite shopping och middag. Det har varit en underbar dag.

Nu kan jag bocka av en grej på min bucketlist. Dock gav helikopterflygning mersmak. Skulle gärna göra om det, kanske flyga över någon vulkan på Island!

Fikapaus!

Här är helikoptern vi åkte, Cissi tyckte det såg ut som en bordsduk haha! Det håller jag nog med om!

Utsikten var helt fantastik!

Hon brände sig på tallrikarna, därför hon ser ut som hon gör! Tyckte hon var lite söt haha!

Gillar

Kommentarer

ANNE
,
Godmorgon. Va roligt att du fick flyga helikopter. Det va du verkligen värd. Stor eloge till Jennifer som startade insamlingen 💖
Kerstin
,
Va härligt Säga att få se bilder från din helikopterflygning. Tack för att du delar med dej av dina upplevelser o tankar! Starkt av dej! Har följt dej ett tag. Fantastiskt att du lever ditt liv här och nu. Hoppas o tror att din livsglädje och positiva inställning bär dej hela vägen o besegrar sjukdomen ! Skickar massor av styrkekramar o tankar till dej.
Gittan
,
Tjoho vad kul för er att flyga och vilka fina bilder👍🏼💃🏼