Härlig känsla att hjälpa andra!

Idag blev det en tidig morgon. Blev nämligen uppringd igår av någon som behövde hjälp. Självklart ställde jag upp!

Under tiden som jag var inlagd på min avdelning träffade jag en familj, som har en liten tjej med leukemi. Det hade krisat ihop sig med barnvakt till de två minsta barnen idag, då föräldrarna skulle på möte. Vet ju hur det kan krisa ihop sig ibland, speciellt när man inte har ett vanligt liv. Barnen är dessutom helt underbara, så det var ju klart att jag ville ta hand om dem!

En tidig morgon, som sagt, för att möta upp barnen på Lekterapin, på sjukhuset. Lekte lite med barnen, och berättade om min resa till Island, för dem och den fina personalen. Vips så hade tiden gått, och pappan kom tillbaka. Vi satt och pratade lite till, bla om Paris, dit jag ska åka i april. Han hade varit där med familjen, och tipsade lite om intressanta sevärdheter.

Sedan hämtade jag upp Vickan efter att hon slutat skolan. Vi åkte runt i lilla Benny. Vi åkte och köpte mat till Rocky, och sedan åkte vi till Ikea för skojs skull. Vi hade riktigt kul! Har verkligen skrattat hela dagen! Jag och Vickan hittade dessutom några "bambuskott" (blommor), som vi tyckte var fula, och var bara tvungna att köpa dem! En till mitt rum, och en till Vickans. Nu ska vi tävla om vems blomma som växer mest, haha!

Nu ligger vi i soffan framför tv! Jag har svinont i halsen, huvudvärk, och kallsvettas. Såhär febrig var det länge sen jag kände mig! Fy vad det är jobbigt alltså. Känner mig så gnällig när jag klagar över feber. Har ju varit så förskonad under min behandling, och nästan inte haft någon infektion i kroppen alls. Alla på min andelning har feber stup i kvarten.

Måste nog förklara en sak för er. Vickan lade märke till bilens reg-nummer, och förstod först idag varför min bil heter Benny. Och när jag väl tänkte på det så är jag inte säker på om jag har förklarat det för er. Reg-numret på min bil är BNY, och därför fick den heta Benny haha!

Gillar

Kommentarer

Malin
,
Styrkekramar❤bamsekramar❤bamsekramar❤kram❤kram❤kram
FannyGustafsson
FannyGustafsson,
Krya på dig ❤
nouw.com/fannygustafsson
Alma
,
Fick ett sånt bambuskott när jag fyllde 11. Efter ett tag satte vi det i vatten så det fick rötter, och planterade den sen. Nu är jag 24 och den sträcker sig från golv till tak, och har gjort i ganska många år 😊
Ulla
,
Krya på dig! <3
Gunnar
,
Du är en ängel stort tack för igår.
Mikaela
,
Vickan, bra jobbat😘😂 😍 Hoppas halsont blir väck snart Saga❤️ Kram