Hälsostatus

Det blev ännu en dag i favoritbackarna i Ramundberget. Och som sagt fick vi med oss mamma också, vilket var kul. Vi åkte dock hem rätt tidigt idag, vi var helt slut allihop. Kanske inte konstigt när vi har åkt nio dagar i sträck! Haha!

Det råkade bli en ganska lång powernap när vi kom hem, hehe. Jag hoppas att jag kan somna ikväll.

Vi funderade på att dra iväg och åka kvällsåkning, men vi orkade verkligen inte det. Istället blev det ungspannkaka, och lite chill i soffan. Det funkade bra det med. :)

Tänkte dra en liten hälsostatus också, eftersom jag inte skrivit så mycket om det.

Strålningskadan har nu blivit till ett stort ärr. Det flagnar fortfarande lite på ryggen, men jag har inte alls ont längre, vilket är det viktigaste. Även fast ärret inte är så fint, så kan jag helt ärligt inte bry mig mindre.

Mina fötter är fortfarande inte helt återställda. Jag har inte ont längre, men båda fötterna är fortfarande bortdomnade. Jag känner iallafall både värme och kyla.

Och slutligen tumören. Jag har inte haft ont en ända gång den här veckan, trots att jag har trappat ner på mediciner succesivt. Har haft svaga känningar, men det gör absolut inte ont.

Så bra som jag mår nu har jag inte mått på mer än ett år! Kan inte vara gladare! :) Full fart i backarna, och jag njuter varje minut!!

Trevlig helg på er! :D

Gillar

Kommentarer

Malin
,
Styrkekramar❤bamsekramar❤kram❤kram❤kram❤kram
Josefinnorberg
Josefinnorberg,
Skönt att höra att du mår bra! <3
nouw.com/josefinnorberg