Guldform

Idag hade jag tänkt att försöka gå upp klockan nio. Det gick verkligen inte! Kände mig typ dåsig. Så det var inte förrän klockan elva som jag kom upp ur sängen. Varför jag var så trött och dåsig klurade mamma ut lite senare, jag tog mina sömntabletter alldeles försent.

Vi hälsade på Stina, som är en vän till mamma, men också till mig. Hon är guldsmed, och har sin egen lilla verkstad. Så idag blev vi bjudna dit. Vi tvättade, tillverkade, och lagade smycken. Jag som verkligen älskar pyssel tyckte att det här var hur roligt som helst. Om jag hade fått göra om min prao i nian hade jag utan tvekan sökt prao där. Hade verkligen så kul idag. Och Stina, hon är så himla omtänksam och snäll, verkligen en person som jag gillar. Vi var där hela eftermiddagen, och hon tog sig verkligen tid med oss. Ja, henne gillar jag verkligen mycket!

När vi hade varit där i flera timmar så var vi hur hungriga som helst allihopa. Det var ju så svårt att slita sig därifrån. Vi köpte iallafall med oss thaimat och satte oss i hennes lägenhet, och hade det myspys. Drack te och åt ananas gjorde vi också.

Nu har vi precis kommit hem därifrån, och nu väntar jag på att Vickan ska komma hit. Det här har varit en riktig gulddag. Har verkligen haft kul idag, som sagt så älskar jag ju att pyssla. Hos Stina skulle jag vilja hänga ofta haha.

Fredag, och ni har klarat igenom hela veckan. Har ni haft en bra vecka? Trevlig helg!

Idag var jag duktig på ta bilder iallafall!

Här satt jag och gjorde mina smycken!

Och här är resultatet! Bokstäverna står för mina absolut närmsta kompisar. Vill ha dem hänga runt min hals hela tiden. C=Cecilia, V=Viktoria, och A=Alva. Halsbandet till höger har mamma runt sin hals nu. Tyvärr gör de sig inte riktigt rättvisa på bild dock, men ni ser ju på ett ungefär!

Efter att vi hade tvättat smycken tog det en stund att trassla ut.

Stina böjde även ut min ängel igen! Ni kanske minns att jag ramlade på den så att den blev lite mosad. Nu är den fin igen! Och det är såklart Stina som har tillverkat skyddsängeln från första början. 

Den här fina berlocken fick jag av Stina, tycker verkligen om den jättemycket! Den kostar 250 kr varav 50 kr går till cancerforskning!

Den här fina har mamma på sin jacka! Den går att köpa för 300 kr varav 50 kr går till cancerforskning!

Hon gör verkligen helt fantastiska smycken! Tycker absolut att ni ska kolla in hennes verk.

Här är en länk till hennes hemsida!

Gillar

Kommentarer

J-Å,
,
Ja, det verkar vara något som du verkligen gillar (guldsmed) , och som nog passar dig perfekt. Hoppas verkligen att du får möjlighet att utveckla det intresset framöver och i framtiden.

Massor av guldstjärnor till dig! 😊 Trevlig helg!
Malin
,
Så vackra och betydelsefulla❤styrkekramar❤kram❤kram❤kram❤
Gun Karlsson
,
❤😍😘
Mikaela Eklund
,
Åh så fint hängsmycke du gjort ❤️