Gula rosor

Tisdag 17/10

Har ändå haft en helt okej dag om man jämför med gårdagen. Vaknade rätt sent, har blivit lite bortskämd med smärtlindringen och har därmed fått sova på nätterna. Vaknar ca tre gånger under natten nu när jag legat inne, vilket är en klar förbättring sedan innan, när det var runt tio gånger. Men denna natt blev det typ tio gånger igen, som innan. Inte på grund av att jag har ont, utan för att jag har fått dropp, som sattes in igår på grund av min huvudvärk, eftersom mitt huvud inte får tillräckligt med vätska efter "läckaget", som de så fint kallade det.

Droppet är inte bara bra mot huvudvärken, utan också min urinvängsinfektion. När vi ändå pratar om den kan jag meddela att det faktiskt redan har blivit lite bättre, inte helt borta, men verkligen skönt att veta att penicillinet funkar. Förhoppningsvis slipper jag skiten om några dagar.

Sedan kom en smärtläkare hit igen för att prata om operationen. Och idag lyssnade han äntligen på mig. Skönt att slippa stressa, och att vi kunde sitta i lugn och ro och prata. Känns så mycket bättre än igår. Är dock väldigt nervös över hur det går imorgon. Minns hur ont jag hade när jag opererade in min venport vid nyckelbenet, där cellgifterna gått in igenom. Tröstar mig dock med att min smärttröskel är helt annorlunda idag mot då.

Sedan hämtade pappa upp mig för att äta lunch. Jag kände att jag verkligen behövde komma bort från sjukhuset ett tag. Mamma stannade kvar och hade ett möte med hemsjukvården, ett möte jag också skulle varit med på, men som jag inte hade orken till. Så istället flydde jag haha, och det gjorde jag rätt i. Jag behövde nog få lite sol och friskluft även om det bara var för ett kort tag. Tyvärr kände jag av huvudvärken innan jag ens han sätta mig i bilen, men beslöt mig för att åka ändå. Ville ha något fräscht, då det blir en hel del skitmat här på sjuhuset. En sallad fick det bli, vilket var fantastiskt gott. Länge kunde vi inte sitta där förrän jag inte kunde stå ut med min huvudvärk, den var rent ut sagt fruktansvärd. Då blev det raka vägen till sjukhuset. Tyvärr blev jag en halvtimme sen med medicinerna, och dettt resulterade i ett nytt smärtgenombrott.

Fick en extrados, och sen tog jag en låååång powernap när jag kom "hem", fyra timmar sov jag. Powernaps är så otroligt sköna, men också jättefarliga. När man vaknar upp vill man ju typ inget hellre än att sova i typ åtta timmar till, iallafall när det gäller mig. Sedan ringde Lavemarks mitt i powernapen för att fråga vilket rum jag låg i. Bästa dom, de kom nämligen hela familjen med pizza från Pizzahut, min favorit. Jag hoppade typ av glädje. Vet ni vad de också tog med!? GULA ROSOR!!! Helt perfekt då mina andra egentligen var helt döda sedan många dagar tillbaka. Det blev en mysig middag och superbra sällskap. Uppskattade verkligen att de kom!

Gillar

Kommentarer

Ulla
,
Underbara lilla Saga...vilken kämpe Du är....STYRKEKRAM 💛💛💛
Elisabeth
,
Härligt att du ändå fick en stund utanför sjukhuset. Hoppas smärtlindringen blir hållbar. 💐💖🌼
Pias
Pias,
TACK för att du uppdaterar oss, varma tankar till dig xx
nouw.com/pias
Pias
Pias,
Hoppas så att du nu (i realtid) efter op mår bra.
nouw.com/pias
Malla
,
Hej! Jag undrar vad det är för operation du ska göra? Vad är syftet med den? Kram
Ann
,
Fina Saga💛 Hoppas du får komma hem snart. All styrka till dig❤❤❤
sadine
sadine,
Håller tummarna för att urinvägsinfektionen ger med sig. Kämpa på underbaraste Sara<3
nouw.com/sadine
Carola Salén
,
Hej fina Saga, hoppas du mår bättre och att operationen går bra. Kämpa på Krigarprinssesan 👑 Stor kram 💖
stronger
stronger,
Jag hittade nyss din blogg och jag älskar dig redan! Du verkar underbar och så himla stark. Att du ens orkar blogga är så sjukt, du är grym!! Massa kramar till dig 💛💛
nouw.com/stronger
Malin
,
❤❤❤