Griniga föräldrar

Idag åkte vi i hundfjället. Gaaalet många barnfamiljer där. Det är inte ens lov, men ändå är det hur mycket folk som helst där.

Vi gjorde samma sak där som vi gjorde igår i Lindvallen, ni vet "Kexchokladjakten", haha! När man kom tillbaka skulle man gissa hur många kexchoklader det var i ett stort rör. Jag gissade på 227 st, och det var 222 st. Så nära att vinna hem en sådan där stor kexchoklad som man kan vinna på tex Grönalund. Det hade man inte tackat nej till!

Har idag stött på väldigt störiga föräldrar, fy! Första händelsen var när vi åkte i en backe som heter "Trollskogen". Ni som har varit där kanske vet att alla barnfamiljer och skidskolor hänger där. Barnen är verkligen överallt, och man kommer knappt fram. Vi åkte iallafall där. Det var väldigt plant, och jag hade precis fått lite fart efter att jag hade stakat mig fram. Jag halkade till och snuddade till en liten tjej. Varken jag eller hon ramlade, och hon gjorde heller inte illa sig. Hade tyvärr inte kunnat bromsa heller då jag hade ca tre dm att åka på. Hennes pappa kom iallafall efter mig och skrek på mig att jag måste vara försiktigare. Jag svarade att det inte var avsiktligt, och att jag åkte så sakta jag kunde. Vid den här tidpunkten var han typ rasande, och röt att om jag hade varit försiktig hade det aldrig hänt. Alltså va!? Vet helt ärligt inte hur jag hade kunnat gjort det annorlunda!? Jäkligt svårt att bromsa med en snowboard när man inte har utrymme till det. Förstår absolut att man är rädd om sin unge, men att komma fram och skrika på en är väl inte det bästa sättet att hantera det på!
Blev på lite dåligt humör efter det, då jag verkligen blir ledsen när någon skäller på mig. Ganska vanlig reaktion kanske?!

Det andra scenariot var när vi stod i singelkön till en lift. Den går mycket snabbare, eftersom det var sådan fruktansvärd kö. Det stod en mamma, och vad jag antar hennes son, framför oss. Det var jättemånga sittplatser som åkte förbi, men de stod fortfarande kvar. Då frågade jag om de skulle åka, eller om vi kunde få åka före. Då blir hon grinig, och snäser att det inte går att åka när det är så himla mycket småbarn i liften, för de fattar inte att de ska flytta på sig. Alltså, hon typ skriker detta i mitt ansikte?! Om det var så att hon tyckte att det var svårt och ville vänta, så var det väl bara att låta oss åka före, haha! Nej, det finns många griniga föräldrar där ute. Passa er! ;)

Nu är det "Lets dance", och stugmys!

Kram på er!

Gillar

Kommentarer

Malin
,
Korkbollar finns det gott om❤styrkekramar❤styrkekramar❤bamsekramar❤bamsekramar❤kram❤kram❤kram🐻🐻🐻
Johan
,
Förresten, hur går det att åka knapplift med en snowboard? Den lifttypen brukar inte sällan suga tag i en med ett ordentligt ryck. 😊
Eva H
,
Usch, vilken otur du hade idag, med osympatiska människor.
Annicka Lavemark
,
Saga man är väldigt sårbar i din situation, inte konstigt alls. Föräldrar vakar över sina barn som hökar, dom har lätt att kritisera andra men om de gör samma sak själva sopar man det under mattan. Försök glömma det och njut av skidåkningen. 💕💕
J-Å,
,
Det var synd att du inte vann den där gigantiska Kexchokladen, speciellt när du var så nära. En sån hade jag slukat i ett nafs haha 😉

Hoppas att du får en fortsatt underbar upplevelse i skidbacken! <3