Grät glädjetårar!

Tyvärr har jag åkt på lite feber och halsont efter helgens roligheter. Vilket påminner mig om att jag inte hunnit berättat om i söndags, när vi gick på Coldplays konsert.

Efter mycket otur med inställda bussar osv lyckades vi ta oss till Göteborgs centralstation, och följde därefter folkmassan till Ullevi där konserten var haha. Precis innan gjorde vi det smarta valet att köpa regnponchos, tack gode gud för det! Det visade sig regna nästan hela kvällen.

Blev så sjukt tagen av hur stort Ullevi är. Visst förstod jag att det skulle vara stort, men sådär stort hade jag inte uppfattat det. Tänkte att det inte fanns en chans att fylla ut den arenan. Jag hade fel, det blev SMOCKFULLT!

I storm och regn satt vi och försökte hålla oss varma. Två förband spelade i väntan på Coldplay. Från sju satt vi där och halv åtta skulle konserten börja. Vi satt där så ivriga. Men när klockan hade slagit åtta klev det andra förbandet ut på scenen. Lite besvikna men ändå sjukt taggade. De sjöng typ tre låtar och sedan gick de av scenen igen. Det var då vi alla trodde att Coldplay skulle kliva på, men nej tyvärr inte. Inte förrän halv tio klev de upp på scenen, och anledningen till att de var så sena var att det regnade så fruktansvärt. Tråkigt nog behövde ju alla vi i publiken sitta ute. Och som jag frös! Blev riktigt genomkall. Förmodligen därför som jag blivit sjuk

Vilken lycka det var när de äntligen kom upp på scenen. Det bjöds på en riktigt bra konsert, och jag var så lycklig. Så lycklig så att jag till och med grät glädjetårar. Svårslaget att få vara med sina bästa vänner och lyssna på sitt absoluta favoritband. Trots det otroligt dåliga vädret var kvällen mer än magisk. Och jag är verkligen så glad att vi kom dit efter allt letande efter boende och bussar osv.

Så tack till mina underbara vänner Alva och Vickan, som jag fick dela denna fantastiska kväll med. Och stort tack till Kerstin, en släkting till mig, som var snäll och lånade ut sin lägenhet till oss. Utan henne hade vi aldrig kommit ner till Göteborg.

Det som ni ser på bilderna är inte ens halva arenan! Gaaalet stort!

Gillar

Kommentarer